Newsroom

Newsroom

Προβληματισμός στον ΣΚΑΪ: «Χαροπαλεύει» η τηλεθέαση της ενημερωτικής ζώνης

Αναλογίστηκε κανείς το ενδεχόμενο η πτώση της ενημερωτικής ζώνης του ΣΚΑΪ να οφείλεται πλέον στην πολιτική ταύτιση του σταθμού με την κυβερνητική γραμμή;

4492688

Σοβαρές προκλήσεις φαίνεται να αντιμετωπίζει η ενημερωτική ζώνη της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, με τους υπεύθυνους του σταθμού να εξετάζουν παρεμβάσεις προκειμένου να βγουν από το τέλμα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Υστερόγραφα, που εξειδικεύεται σε ζητήματα του Τύπου, ο ΣΚΑΪ έχει αρνητικές επιδόσεις σχεδόν σε όλες τις ενημερωτικές εκπομπές, καθώς τα «πειράματα» σε μια χρονιά έντονων πολιτικών εξελίξεων φαίνεται πως δεν τελεσφορούν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Μ. Κομνηνός στα Υστερόγραφα, το πείραμα των… τριών, με Δημήτρη Οικονόμου, Άκη Παυλόπουλο και Ντόρα Κουτροκόη δεν αποδίδει μέχρι στιγμής, με την εκπομπή να βρίσκεται πολύ πίσω από το δίδυμο Χασαπόπουλου-Βούλγαρη στο Mega, δείχνοντας ότι το πρόβλημα δεν ήταν (μόνο) η… Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία θυσιάστηκε το καλοκαίρι ως “Ιφιγένεια”, για να φυσήξει και πάλι ούριος άνεμος.

Οι “Αταίριαστοι” Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος, η κατά γενική ομολογία εκπομπή με το περισσότερο πλουραλιστικό και αξιοπρεπές δημοσιογραφικό αποτύπωμα του σταθμού, έπεσαν θύμα της αλλαγής ώρας προβολής, ενώ το δίδυμο Πιτταρά-Γρηγοριάδη που τους αντικατέστησε το πρωί, αναζητεί ακόμη τα πατήματά του.

Η πτώση στον ενημερωτικό τομέα του ΣΚΑΪ έχει επηρεάσει πλέον και τον “αλεξίσφαιρο” Γιώργο Αυτιά, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια κυριαρχούσε των αντιπάλων του με διψήφιες διαφορές και ποσοστά κοντά στο 30%, ενώ φέτος η μάχη των πρωινών του Σαββατοκύριακου έχει εξελιχθεί σε θρίλερ, με οριακές διαφορές με τη Φαίη Μαυραγάνη του ΑΝΤ1 και τους Σιωμόπουλο-Γκαντώνα του Mega.

Ο μεγάλος πονοκέφαλος Αλαφούζου είναι φυσικά το δυναμικό κοινό, εκεί όπου οι πρωινές εκπομπές, τόσο σε καθημερινό επίπεδο όσο και τα Σαββατοκύριακα βρίσκονται πίσω από τον ανταγωνισμό, πολλές φορές ακόμη και με μονοψήφια ποσοστά, που δημιουργούν αρνητικές εντυπώσεις στη διαφημιστική αγορά, με άμεσες συνέπειες στα… έσοδα.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος ετοιμάζεται να προχωρήσει σε θεαματικές κινήσεις και ανατροπές. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο αν αναλογίστηκε κανείς το ενδεχόμενο η πτώση της ενημερωτικής ζώνης του ΣΚΑΪ να οφείλεται πλέον στην πολιτική ταύτιση του σταθμού με την κυβερνητική γραμμή.

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την Πελοπόννησο: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την Πελοπόννησο: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους

Φαραντούρης: Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη, κύριε Μητσοτάκη

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Φαραντούρης: Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη, κύριε Μητσοτάκη

Η απάντηση του συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρωθυπουργό

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…