Newsroom

Newsroom

Προβληματισμός στη ΔΗΜΑΡ από τη στήριξη Οικονόμου σε Μώραλη

Με ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ διαχώρισε τη θέση της από αυτήν του κοινοβουλευτικού της εκπροσώπου, Βασίλη Οικονόμου, χαρακτηρίζοντας προσωπικές τις…

oikonomoy

Με ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ διαχώρισε τη θέση της από αυτήν του κοινοβουλευτικού της εκπροσώπου, Βασίλη Οικονόμου, χαρακτηρίζοντας προσωπικές τις απόψεις του, προσθέτοντας μάλιστα ότι δημιουργεί προβληματισμό η κίνηση στήριξης του κ. Μώραλη πριν από τις Ευρωεκλογές.

«Οι δηλώσεις του Βασίλη Οικονόμου είναι προσωπικές και δεν εκπροσωπούν τη Δημοκρατική Αριστερά. Η ΔΗΜΑΡ δεν έχει καμία σχέση ούτε με τη δεξιά ατζέντα του κ. Μιχαλολιάκου, ούτε με τις “αυτοδιοικητικές” εκφράσεις του εφοπλιστικού κεφαλαίου. Δημιουργεί προβληματισμό η διαρκής προσπάθεια του κ. Οικονόμου να εμφανιστεί υποστηρικτής ενός ψηφοδελτίου, σε δήμο μάλιστα που είναι εκτός της εκλογικής του περιφέρειας. Πολύ περισσότερο όταν αυτό γίνεται πριν από τις Ευρωεκλογές» τόνισε η ΔΗΜΑΡ. 

Ο κ. Οικονόμου είχε νωρίτερα εκδηλώσει την στήριξή του προς την υποψηφιότητα του κ. Μώραλη στον Πειραιά και είχε δηλώσει ότι τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των εκλογών δικαιώνουν πανηγυρικά όσους πίστεψαν στον αγώνα του υποψηφίου δημάρχου.

«Πρέπει όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις του Πειραιά να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη στον δεύτερο γύρο των εκλογών. Νομίζω ότι το όραμα του Γιάννη Μώραλη για τον Πειραιά της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης θα επιβεβαιωθεί και την ερχόμενη Κυριακή» ανέφερε ο κ. Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου διευκρίνισε ότι η στήριξη που παρέχει προς τον κ. Μώραλη εκφράζει κυρίως τον ίδιο, τους φίλους και τους συνεργάτες του και δεν αντιπροσωπεύει την επίσημη θέση της ΔΗΜΑΡ. Όπως είπε, θεωρεί πως ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, με τον οποίο γνωρίζονται χρόνια, μπορεί να φέρει την ανάπτυξη στο λιμάνι.

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΥΡΩ

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε το παρών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ το…

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.