Newsroom

Newsroom

Πρόβλημα χωρίς λύση η αύξηση της πορνείας στο κέντρο

Σε διαπιστώσεις για την υγειονομική βόμβα στο κέντρο της Αθήνας από την αύξηση της πορνείας προέβησαν τα μέλη της διακομματικής…

Σε διαπιστώσεις για την υγειονομική βόμβα στο κέντρο της Αθήνας από την αύξηση της πορνείας προέβησαν τα μέλη της διακομματικής επιτροπής για το Μεταναστευτικό, χωρίς ωστόσο να προτείνουν λύσεις.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει καταγράψει το υπουργείο Υγείας, έχει σημειωθεί αύξηση των περιστατικών σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, ηπατίτιδας και AIDS και φυματίωσης επιθετικής μορφής. «Ναρκομανείς αλλά κυρίως ιερόδουλες σε μικρές ηλικίες βγαίνουν κατά εκατοντάδες στην περιοχή της Ομόνοιας μόλις αρχίζει να σουρουπώνει και το πρόβλημα αυτό αποτελεί για εμάς κεντρικό ζήτημα», δήλωσε στη Βουλή ο υφυπουργός Υγείας, Μιχάλης Τιμοσίδης. Πρόσθεσε ότι το υπουργείο αναζητεί λύσεις, σε συνεργασία με το δήμο της Αθήνας και την Περιφέρεια, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Το θέμα δεν είναι να διώξουμε από εκεί τους μετανάστες και να τους πάμε παραδίπλα», σημείωσε ο υφυπουργός.

Εν τω μεταξύ, αύριο θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο υπουργείο Υγείας, με τη συμμετοχή των δημάρχων του λεκανοπεδίου και εκπροσώπων των κομμάτων για τη “λίστα της ντροπής” των προγραμμάτων φαρμακευτικής υποστήριξης για τους χρήστες ναρκωτικών ουσιών.
http://www.enet.gr