Πρώτος στον χαβαλέ ο Αρκουμανέας του ΕΟΔΥ – Παραμένει άφαντος για τον κορονοϊό

Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ μπορεί να έχει φορτώσει τη δύσκολη δουλειά σε άλλους, όμως στα lifestyle δήθεν χιουμοριστικά βιντεάκια είναι πρώτος! Τι άλλο θα μπορούσε άλλωστε να ζητήσει κανείς από τον πρόεδρο του οργανισμού που είναι υπεύθυνος για την αντιμετώπιση του κορονοϊού;

arkoumaneas

Με ένα φτηνό και δήθεν χιουμοριστικό βίντεο «αναστήθηκε» ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ και φίλος του Βασίλη Κικίλια, Παναγιώτης Αρκουμανέας.

Παρά το γεγονός ότι ο Αρκουμανέας έχει τοποθετηθεί πρόεδρος του ΕΟΔΥ που πλέον είναι επιφορτισμένος με το τιτάνιο έργο του συντονισμού του ΕΣΥ για τον κορονοϊό, ο ίδιος παραμένει άφαντος από τις ενημερώσεις του υπουργείου όλες τις τελευταίες ημέρες. Έχει αφήσει το βάρος της ενημέρωσης στον εκπρόσωπο του υπουργείου Σωτήρη Τσιόδρα, προκαλώντας αρκετά επικριτικά σχόλια για την εμφανή του απουσία και τη διαφαινόμενη ανεπάρκειά του.

Η επανεμφάνιση του Παναγιώτη Αρκουμανέα πάντως δεν έγινε σε κάποια ενημέρωση του υπουργείου Υγείας όπως θα περίμενε κανείς, αλλά στο Instagram. Μάλιστα επιστράτευσε τη σύζυγό του και δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Εύα Αντωνοπούλου να «πρωταγωνιστήσει» σε ένα βίντεο χαμηλής αισθητικής και χιούμορ για να ζητήσει από τους πολίτες να προστατεύσουν τις ευπαθείς ομάδες μένοντας στα σπίτια τους.

Στο βίντεο η Εύα Αντωνοπούλου εμφανίζεται να μαγειρεύει καθώς χορεύει στον ρυθμό του «Θα κάτσω σπίτι» του Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Αρκουμανέας

Όπως ανέφερε το documentonews.gr ήδη από τις αρχές Νοέμβρη, Στο… τιμόνι του ΕΟΔΥ (πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ) βρίσκεται και επίσημα πλέον ο Παναγιώτης Αρκουμανέας, κολλητός του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια αλλά και καλός φίλος του βασικότερου εμπλεκόμενου στο σκάνδαλο Novartis Κωνσταντίνου Φρουζή

Εν τω μεταξύ, η επίσκεψη του υπουργού στον οργανισμό αποδεικνύει και έμπρακτα την απόλυτη στήριξή του στον νέο πρόεδρο. Άλλωστε, πρόκειται για ξεκάθαρη προσωπική του επιλογή.

Παλαιότερα lifestyle ρεπορτάζ ήθελαν εντωμεταξύ τον Αρκουμένα και τη σύζυγό του, δημοσιογράφο στον ΣΚΑΙ, Εύα Αντωνοπούλου να παντρεύουν τον Κικίλια.

Ο Παναγιώτης Αρκουμανέας, όπως έχει αποκαλύψει το Documento διέθετε καλές σχέσεις και με τον… mr Novartis.

Σε ένα από τα πολύκροτα mails που έχει αποκαλύψει η εφημερίδα, ο νυν πρόεδρος του ΕΟΔΥ ήταν καλεσμένος μεταξύ άλλων σε δείπνο που διοργάνωνε ο Κωνσταντίνος Φρουζής προς τιμήν του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Επί σειρά ετών εργάζεται ως Political Consultant, Brand Strategist και Communication Expert. Δούλευε, όπως έγραφε σε παλιότερο δημοσίευμά του το documentonews.gr στη C&C, την εταιρεία που είχε το ζεύγος Γριβέα – Βάτσικα, γνωστό για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου. Εταιρεία στην οποία δούλευε και η σύζυγος Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου, η οποία εμπλέκεται με τη δική της εταιρείας στα… σκανδαλώδη συνέδρια του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…