Πρωτοφανής αθλιότητα: Στέλεχος του Τζήμερου κατάφερε να συνδέσει τους νεκρούς της Marfin με τον Φύσσα

Το να αποκαλούσε κανείς κάποιον δηλωμένο νεοφιλελεύθερο, φασίστα τα προηγούμενα χρόνια θα ήταν ίσως τραβηγμένο. Είναι αλήθεια πως όταν προ ετών εμφανίστηκε στο πολιτικό προσκήνιο ο Θάνος Τζήμερος με τη «Δημιουργία Ξανά!», λίγοι μπορούσαν να φανταστούν περί τίνος ακριβώς επρόκειτο. Τα χρόνια πέρασαν, οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς ήταν ραγδαίες και σιγά σιγά εκείνοι οι οποίοι φόρεσαν τον μανδύα του φιλελευθερισμού αποκάλυψαν το αληθινό του πρόσωπο.

5af184cb1dc524ed1b8b4646

Πρώτος απ’ όλους ο Θάνος Τζήμερος, ο οποίος προφανώς και επειδή του αρέσει να προκαλεί και να ακούγεται και μη έχοντας άλλο τρόπο για να το πετύχει, έχει ανοίξει τον βόθρο του φασισμού και σε κάθε ευκαιρία αφήνει τα λύματα να τρέξουν. Πιστοί του ακόλουθοι, εκείνοι οι οποίοι από την αρχή ακολούθησαν το άρμα της «Δημιουργία Ξανά!» και διαρκώς βρίσκουν αφορμές να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Τελευταίο τέτοιο παράδειγμα είναι αυτό του πρώην υποψηφίου της «Δημιουργία Ξανά!» Ηλία Παπαδάτου.

Ο συγκεκριμένος κύριος, σχολίασε στο facebook του προ δύο ημερών την επέτειο της δολοφονίας των τριών εργαζομένων της τράπεζας Marfin. Αυτό το συγκλονιστικό γεγονός στάθηκε αφορμή για τον Παπαδάτο ώστε -προσέξτε- να χρεώσει τον θάνατό τους στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ και στον Παύλο Φύσσα. Τη σχετική ανάρτηση ανακάλυψε ο δημοσιογράφος και δημιουργός του hellinikahoaxes.gr Δημήτρης Αλικάκος και την κοινοποίησε στη σελίδα του ώστε να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της αθλιότητας.

Τι ακριβώς έγραψε ο Παπαδάτος; «Και να μην ξεχνάμε ότι ο Φύσσας ήταν δραστήριο μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, των καθαρμάτων δηλαδή που έκαψαν τους υπαλλήλους της Μαρφίν». Με άλλα λόγια, ο πρώην υποψήφιος του κόμματος του Τζήμερου, χρέωσε σ’ ένα κόμμα, αλλά ακόμα χειρότερα σ’ έναν άνθρωπο ο οποίος δολοφονήθηκε από νεοναζί, τον θάνατο των τριών εργαζομένων στη Marfin. Πρόκειται για μια ακόμη απόδειξη του ποιος είναι ο Τζήμερος, το κόμμα του και οι πολιτικοί του φίλοι. Ακροδεξιοί με προσωπείο φιλελεύθερων. Ίσως πιο επικίνδυνοι κι από τους ίδιους του νεοναζί της Χρυσής Αυγής. 


Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…