Newsroom

Newsroom

Πρωτοφανής καταγγελία: Έλληνας εργοδότης έβαζε εργαζόμενους της εταιρείας του να κάνουν push ups

Μια απίστευτη ιστορία ήρθε στο φως με έναν Έλληνα εργοδότη να επιβάλει πειθαρχία... στρατοπέδου, στους εργαζόμενους της εταιρίας του.

fs ergasia 2

Η απαράδεκτη τακτική Έλληνα εργοδότη προς τους εργαζομένους του, τους οποίους ανάγκαζε να κάνουν γυμναστική όταν δεν απέδιδαν στη δουλειά, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Όπως αποκάλυψε το MEGA, ο εν λόγω εργοδότης φέρεται να επέβαλε στρατιωτική πειθαρχία στους εργαζόμενους του. Πιο συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας – ιδιοκτήτης εταιρείας τροφίμων με εξαγωγική δραστηριότητα έδινε στα ανώτερα στελέχη της εταιρείας στρατιωτικούς βαθμούς όπως επιλοχίας, λοχαγός, ταξίαρχος κ.ά. Παράλληλα, σύμφωνα με μαρτυρίες και καταγγελίες, η πρακτική τού εργοδότη δεν σταματούσε στην επιβολή βαθμών, αλλά και στην απαίτησή του όλοι οι εργαζόμενοι να κάνουν… push ups!

Όπως όλα δείχνουν, οι πρακτικές τού επιχειρηματία δεν είχαν «ταβάνι», καθώς είχε προσλάβει και personal trainer για να γυμνάζει τους εργαζόμενους και να τους εκδίδει και πτυχία για διάφορα αθλήματα.

Μετά από όλα αυτά, όπως είναι φυσικό πολλοί εργαζόμενοι αποχώρησαν από την εταιρεία, ενώ όσοι προσπάθησαν να νουθετήσουν τον επιχειρηματία, δεν τα κατάφεραν.

Προφανώς, ο επιχειρηματίας θεωρούσε ότι τα πτυχία και οι στρατιωτικοί βαθμοί αποτελούσαν κίνητρο για τους εργαζόμενους – αν και στα push ups… του ξέφυγε λίγο!

Το βέβαιο είναι ότι ο άνθρωπος μάλλον είχε άλλα όνειρα στη ζωή του, που ουδεμία σχέση έχουν με τον κλάδο των τροφίμων.

 

Άθλιο σόου Φλωρίδη: Διέσυρε δημόσια 4 γυναίκες που έχουν βιαστεί – Είπε τα ονόματά τους στη Βουλή

floridis e1750339146636

Άθλιο σόου Φλωρίδη: Διέσυρε δημόσια 4 γυναίκες που έχουν βιαστεί – Είπε τα ονόματά τους στη Βουλή

Ο Υπουργός από το βήμα της Βουλής, κατονόμασε τέσσερις γυναίκες που υπήρξαν θύματα βιασμού. Ονοματεπώνυμα.…

Χαμός με 42χρονο στην Κρήτη που καλούσε σε βία κατά αστυνομικών: «Θα τους πυροβολήσω» – Τι βρέθηκε σπίτι του

kriti 3

Χαμός με 42χρονο στην Κρήτη που καλούσε σε βία κατά αστυνομικών: «Θα τους πυροβολήσω» – Τι βρέθηκε σπίτι του

Στην κατοχή του βρέθηκαν από βαλλίστρες μέχρι τσεκούρια και όπλα. Η επίσημη ενημέρωση της ΕΛΑΣ

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Δικογραφία στη Βουλή για Βορίδη και Αυγενάκη από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία

opekepe

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Δικογραφία στη Βουλή για Βορίδη και Αυγενάκη από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία

«Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά σχετικά με ένα φερόμενο οργανωμένο σύστημα απάτης που αφορά γεωργικά κονδύλια…

Η κυβέρνηση επιστράτευσε τα στρατιωτικά C-130 για να φέρει την Γλυκερία και τους άλλους καλλιτέχνες από το Ισραήλ

c130

Η κυβέρνηση επιστράτευσε τα στρατιωτικά C-130 για να φέρει την Γλυκερία και τους άλλους καλλιτέχνες από το Ισραήλ

Στην Ελλάδα επέστρεψαν 105 Έλληνες που ήταν στο Ισραήλ ανάμεσα τους και η Γλυκερία η…