Πρωτοφανής καβγάς on air Χατζηνικολάου - Κούγια: «Ούτε χρυσαυγίτες δε τα λένε αυτά» (video)

«Ούτε χρυσαυγίτες της κακιάς ώρας δε τα λένε αυτά» - Δείτε ολόκληρο το βίντεο της αντιπαράθεσης

NewsRoom 07/07/2019 | 20:29

Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του δικηγόρου Αλέξη Κούγια και του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου ξέσπασε στον «αέρα» του ΑΝΤ1 κατά τη διάρκεια της εκλογικής εκπομπής του σταθμού.

Ο κ. Κούγιας σε ένα κρεσέντο μισαλλοδοξίας δήλωσε ευθαρσώς ότι εκτιμά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να ανησυχεί για τη σύνθεση των ανθρώπων που τον ψήφισαν, υποστηρίζοντας ότι «αν τελικά είναι οι ρομά, αυτοί με τις ιδιαιτερότητες, οι λαθρομετανάστες, τότε περιορίζεται πολύ η προσδοκία της επανόδου».

Υποστήριξε επίσης ότι ο ίδιος δεν θα ήθελε τις ψήφους αυτών των κοινωνικών ομάδων και ότι θα προτιμούσε εκείνες των ελεύθερων επαγγελματιών, χαρακτιρίζοντάς τες «μειωμένης ανεξαρτησίας». Δήλωσε επίσης ότι δεν πιστεύει πως οι ψήφοι αυτών των κοινωνικών ομάδων είναι ισάξιες με των υπολοίπων.

Η αντίδραση του Νίκου Χατζηνικολάου ήταν άμεση χαρακτηρίζοντας φασιστική την άποψη του δικηγόρου, ο οποίος όμως επουδενί δεν ανασκεύασε τη θέση του.

Οι δύο άντρες διαπληκτίστηκαν έντονα όταν ο Αλέξης Κούγιας αμφισβήτησε το ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου μεγάλωσε κοντά σε οικογένειες ρομά, υπενθυμίζοντας μάλιστα ότι είναι γιος υπουργού.

Το βίντεο τα λέει όλα: