Πρωτοφανές «ξέπλυμα» του Αναγνωστόπουλου ετοιμάζει ο Φουρθιώτης: «Δεν είναι ο δολοφόνος της Κάρολαϊν»

Σε μια χυδαία προσπάθεια υποστήριξης του γυναικοκτόνου ο νεο-αποφυλακισθείς Μένιος Φουρθιώτης προαναγγέλλει «ρεπορτάζ» περί αθωότητάς του

My Post 4 1

Τι κι αν όλη η χώρα αηδίασε όταν έμαθε τις λεπτομέρειες της στυγνής δολοφονίας της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά από τον ίδιο τον σύζυγό της, τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο; Ο Μένιος Φουρθιώτης, ο άνθρωπος που αφέθηκε ελεύθερος ενώ αντιμετωπίζει σοβαρότατες κατηγορίες για δύο κακουργήματα και επτά πλημμελήματα, αλλά εκκρεμεί και ξεχωριστή δικογραφία για την υπόθεση σχεδίου δολοφονίας του Κώστα Βαξεβάνη, τώρα σπεύδει να «ξεπλύνει» τον γυναικοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα από την εφημερίδα που επανεκδίδει.

Συγκεκριμένα, σε δελτίο Τύπου που απέστειλε σε όλα τα ΜΜΕ της χώρας, ξεχνώντας φυσικά ότι μέχρι πρόσφατα έστελνε εξώδικα στα οποία μάς ζητούσε να μην αναφέρουμε το όνομά του, ο Μένιος Φουρθιώτης δημοσιοποίησε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που θα εκδώσει και το οποίο αποτελεί μια έντυπη αποθέωση της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η εφημερίδα Αποκαλυπτικά λοιπόν κυκλοφορεί την Κυριακή υποστηρίζοντας ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ομολόγησε ένα έγκλημα που δεν διέπραξε επειδή είχε πέσει θύμα εκβιασμού!

Συγκεκριμένα το πρώτο θέμα της εφημερίδας Αποκαλυπτικά που κυκλοφορεί την Κυριακή αναφέρει: 

«Έρευνα για την υπόθεση των Γλυκών Νερών του Μένιου Φουρθιώτη μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού:

Ποιος εκβίασε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να ομολογήσει ένα έγκλημα που δεν διέπραξε;

Ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος;

Πώς συνδέεται η αυτοκτονία εστιάτορα με τη δολοφονία της Κάρολαϊν;

Τι φοβάται και δεν μιλάει ποτέ και σε κανέναν για την υπόθεση»

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι συνοδεύει τις θέσεις του με μια… «πατρική» φωτογραφία του Αναγνωστόπουλου που κρατάει στην αγκαλιά του το νεογέννητο παιδί του.

 

Η σπουδή του Μένιου Φουρθιώτη να ξεπλύνει τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της Κάρολαϊν από το πρωτοφανούς σκληρότητας έγκλημα προκαλεί εύλογα ερωτήματα. Το γεγονός ότι οι δυο τους βρέθηκαν ταυτόχρονα κρατούμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγεί ευλόγως στο συμπέρασμα ότι έχει υπάρξει σύγκλιση ανάμεσα στις δύο πλευρές με αποτέλεσμα ο Φουρθιώτης για τους δικούς του λόγους να αποφασίσει να υποστηρίξει ότι ο Αναγνωστόπουλος δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία και μάλιστα να τον παρουσιάσει ως θύμα μιας υπόθεσης υποτιθέμενου εκβιασμού.

Παραμένει μάλιστα άγνωστο το αν μετά την κυκλοφορία του άρθρου του Μένιου Φουρθιώτη θα αλλάξει και η κατεύθυνση της υπερασπιστικής γραμμής του Αναγνωστόπουλου, η οποία μέχρι τώρα δεν έχει κάνει φυσικά λόγο περί αθωότητας.

Παράλληλα, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ολόκληρο το φύλλο της εφημερίδας θα αποτελεί μια ολοκληρωτική αποθέωση της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, και ιδιαιτέρως του υπ. Προστασίας του Πολίτη, αφού συμπεριλαμβάνει πανηγυρικά άρθρα για την -αγαπημένη του- Σοφία Νικολάου, που… «συνεχίζει να αλλάζει το πρόσωπο στα σοφρωνιστικά καταστήματα της χώρας», αλλά και στη διεύντρια των Φυλακών Κορυδαλλού την οποία αποκαλεί… «ηγέτιδα». Παράλληλα, στο δελτίο Τύπου που απέστειλε στα ΜΜΕ ο Φουρθιώτης σημειώνει ότι θα περιλαμβάνεται και άρθρο για «τα έργα του νέου Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου».

Μετά από αυτά, δεν είναι να απορεί κανείς βεβαίως για το πώς πέρασε στη φυλακή ο Μένιος, τους λίγους μήνες που διέμεινε στον Κορυδαλλό.

 

 

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

λεκατσα

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Ως φοιτήτρια στη Φαρμακευτική τότε, η Μέλπω Λεκατσά, έστησε μαζί με άλλους φοιτητές ένα πρόχειρο…