ΑΝ

Αγγέλα Νταρζάνου

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καλεί τον Χαραλαμπόπουλο για τη fake φωτογραφία Τσίπρα

Κλήση του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου σήμερα από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ μετά την ανάρτησή του στο in.gr του ομίλου Μαρινάκη  

4146891

Εως πού μπορεί να φτάσει η αλητεία στη δημοσιογραφία; Πόσο παλιάνθρωπος μπορεί να γίνει κάποιος; Ο εκτελών χρέη Στέφανου Χίου στο συγκρότημα Μαρινάκη, ο σούπερ αριστερός του περιοδικού Unfollow, γνωστός και ως «το πιστόλι του Μαρινάκη», ο επαναστάτης της φακής, ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος, ανέλαβε αποστολή.

Η υπόθεση παιδεραστίας του Λιγνάδη συγκλονίζει συθέμελα την κυβέρνηση Μητσοτάκη και, αφού επί τρεις εβδομάδες εξάντλησαν όλα τα περιθώρια να συγκαλύψουν τα εγκλήματα και να αποδομήσουν τα καταγγελλόμενα και αφού πλέον η αλήθεια ξεχειλίζει από τις απανωτές μαρτυρίες και τις αποκαλύψεις, αφού τίποτα δεν μπορεί να μαζευτεί πια, ανέλαβε ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος, ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών, να θολώσει τα νερά. Δημοσιεύοντας μια από τις μεγαλύτερες χυδαιότητες που έχουν γραφτεί ποτέ στον ελληνικό Τύπο. Γράφτηκε στο in.gr.

Για τη δημοσίευση αυτή πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται να κληθεί να δώσει εξηγήσεις στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Το Συμβούλιο πρόκειται να συνεδριάσει σήμερα σε τηλεδιάσκεψη, οπότε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα αποφασίσει εάν θα παρέμβει αυτεπαγγέλτως, προκειμένου να εξετάσει ποιες διατάξεις του Κώδικα Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας παραβιάζει με το δημοσίευμά του.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ έγινε δέκτης πλήθους καταγγελιών, τόσο από πολίτες που διαμαρτύρονταν όσο και από συναδέλφους δημοσιογράφους.

Τι ακριβώς γράφει ο επαναστάτης διευθυντής ψηφιακών μέσων της Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη; Ξεκινάει με την παραποίηση φωτογραφίας του Αλέξη Τσίπρα σε παλαιότερη έξοδο με την Μπέτυ Μπαζιάνα. Σβήνει τη σύζυγο του Αλ. Τσίπρα και στη θέση της βάζει τον Λιγνάδη. Σαν να είχε συνοδεύσει ο Λιγνάδης τον Τσίπρα στην έξοδό του.

Στη συνέχεια, βάζει τίτλο: «Αποκάλυψη: Είσαι παιδεραστής, Αλέξη;» Μέσα σε χρόνο dt την περασμένη Κυριακή το απόγευμα, οπότε αναρτήθηκε, το δημοσίευμα εμφανιζόταν πρώτο –  πρώτο στις ειδήσεις της Google. Μεγάααλη επιτυχία. Να προσπαθείς να συνδέσεις με την παιδεραστία έναν άνθρωπο άσχετο.

Η παλιανθρωπιά όμως του Χαραλαμπόπουλου φαίνεται στο τι γράφει η ανάρτηση, διότι σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε βέβαια να συνδέσει τον Αλέξη Τσίπρα με την παιδεραστία.  Όπως αποκαλύπτεται, όλο αυτό που γράφει το γράφει με χειραγωγικό τρόπο, έτσι ώστε να δώσει στον αναγνώστη ένα μάθημα.

Ξεκινάει αναπτύσσοντας γλαφυρά μια φανταστική ιστορία για το πώς ο Τσίπρας φωτογραφήθηκε με τον Λιγνάδη και πώς οι φωτογραφίες δεν συνιστούν αμάρτημα. Γνωρίζει πολύ καλά ότι κανείς δεν κατηγόρησε τον Μητσοτάκη για φωτογραφίες με τον Λιγνάδη, αλλά σου λέει όλο και κάποιοι φανατικοί νεοδημοκράτες θα τσιμπήσουν. Τι είχαμε – τι χάσαμε. Θολώνουμε τα νερά ότι όλοι έχουν συναναστραφεί τον Λιγνάδη.

Στο τέλος της ανάρτησης παραδέχεται ότι η φωτογραφία του Τσίπρα με τον Λιγνάδη είναι μοντάζ! Πόσοι αναγνώστες φτάνουν ώς το τέλος; Ο ίδιος επίσης περιμένει ότι «τα Ορκ του διαδικτύου θα αναλάβουν την αναπαραγωγή χωρίς τη διευκρίνιση» ότι πρόκειται για μοντάζ. Γράφει δηλαδή ένα ολόκληρο κομμάτι με ψεύδη εναντίον του Αλ. Τσίπρα για να υποστηρίξει ότι ο Μητσοτάκης δεν έχει σχέση με παιδεραστία.

ΤΣΙΠΡΑΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ

Ηλιόπουλος: Φωτομοντάζ πανικού από τον όμιλο Μαρινάκη

Στους χειρισμούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη και στον πανικό που τη διακατέχει αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος σχολιάζοντας το δημοσίευμα του in.gr και υπογράμμισε πως το πρόβλημα δεν είναι ότι ο Μητσοτάκης έχει φωτογραφηθεί με τον Λιγνάδη, αλλά η επιχείρηση συγκάλυψης της περίπτωσης Λιγνάδη με δημοσιογραφικές λαθροχειρίες.

«Πριν από λίγο στο in.gr του γνωστού εφοπλιστή κυρίου Μαρινάκη δημοσιεύθηκε ως πρώτο θέμα μια πλαστή φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα, όπου με μοντάζ έχει αφαιρεθεί η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα και στη θέση της εμφανίζεται ο κ. Λιγνάδης υπό τον τίτλο: ‘Είσαι παιδεραστής, Αλέξη;’.

Ενημερώνουμε τους καλοθελητές της ‘ενημέρωσης’ πως με τέτοιου είδους λαθροχειρίες απλά εκθέτουν τους εαυτούς τους και φανερώνουν τον πανικό που (άραγε γιατί;) τους έχει καταβάλει.

Το πρόβλημα άλλωστε δεν είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει φωτογραφηθεί με τον κ. Λιγνάδη. Ούτε καν οι φιλικές τους σχέσεις.

Το πρόβλημα είναι ότι επί 20 ημέρες ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να συγκαλύψει το θέμα Λιγνάδη.

Ότι ο εκπρόσωπός του χαρακτήρισε ‘προσωπικούς’ τους λόγους παραίτησής του.

Ότι η κ. Μενδώνη μίλησε για ‘ανυπόστατες φήμες’ και ότι ξαφνικά ανακάλυψε πως είναι ‘επικίνδυνος’ μόνο όταν αποκαλύφθηκε ότι κατατίθεται μήνυση από θύμα βιασμού για αδίκημα που δεν έχει παραγραφεί.

Η συγκάλυψη του κ. Μητσοτάκη, λοιπόν, δεν μαζεύεται με μια fake φωτογραφία από τα site και τα τρολ που τον υποστηρίζουν».

Στη ΓΑΔΑ ο Στ. Χίος

Εκτός από τον ιμιτασιόν Στέφανο Χίο, υπάρχει και ο αληθινός Στέφανος Χίος, εκδότης της εφημερίδας Μακελειό. Ο ίδιος ο Χίος καταγγέλλει στην ιστοσελίδα makeleio.gr ότι συνελήφθη το μεσημέρι χθες, Δευτέρα, από άνδρες της αστυνομίας, οι οποίοι τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στα γραφεία της Κρατικής Ασφάλειας, στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα, «η σύλληψη έγινε με αφορμή τα δημοσιεύματα για την υπόθεση Λιγνάδη και το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που η κυβέρνηση θέλει να πάψει να δημοσιεύεται». Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Μακελειό χθες ανέφερε: «Τα φοβερά ντοκουμέντα που ρίχνουν τους ανώμαλους. ‘Κατάπιναν’ το σπέρμα του παιδεραστή ο Κούλης και οι 2 λεσβίες».

Πηγή: avgi.gr

Δημήτρης Παπανώτας: «Είμαι ένας αδέσποτος της Αριστεράς αυτή τη στιγμή»-Πυρά κατά της Έφης Αχτσιόγλου (video)

παπανωτας

Δημήτρης Παπανώτας: «Είμαι ένας αδέσποτος της Αριστεράς αυτή τη στιγμή»-Πυρά κατά της Έφης Αχτσιόγλου (video)

Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Παπανώτας, μίλησε το Σάββατο (20/04) για την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο…

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

eleni vitali 23 940x549 1

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός