Newsroom

Newsroom

Πρώτο τρέιλερ της ταινίας «C’mon C’mon» με τον Χοακίν Φίνιξ (video)

Η ταινία «C’mon C’mon» με τον Χοακίν Φίνιξ σε έναν διαφορετικό ρόλο έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Τελουράιντ και πρόκειται να προβληθεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης στις 4 Οκτωβρίου.

φινιξ

Η ασπρόμαυρη δραματική ταινία θα είναι η πρώτη, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Φίνιξ, μετά το «Joker». Ο ηθοποιός θα εμφανιστεί ως σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ, ο οποίος εργάζεται σε ένα πρότζεκτ που περιλαμβάνει συνεντεύξεις με παιδιά στις ΗΠΑ και δημιουργεί έναν απροσδόκητο δεσμό με τον οκτάχρονο ανιψιό του, Τζέσι που ενσαρκώνει ο Γούντι Νόρμαν, ενώ ταξιδεύουν σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με το Indiewire, η ταινία σηματοδοτεί μία αλλαγή για τον Φίνιξ, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει συνδεθεί περισσότερο με βασανισμένους αντιήρωες παρά με τον τύπο του πατέρα.

«Ο Φίνιξ ποτέ δεν ήταν ποτέ πιο φυσικός -δεν είναι κακό. Είναι παράξενο να βλέπεις μια ταινία, στην οποία ενσαρκώνει έναν “φυσιολογικό” χαρακτήρα απογοητευμένο από τις υπερβολές των γύρω του», αναφέρει το δημοσίευμα. 

Το ασπρόμαυρο «C’mon C’mon» έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Τελουράιντ και θα προβληθεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης στις 4 Οκτωβρίου, ωστόσο ημερομηνία κυκλοφορίας στις κινηματογραφικές αίθουσες δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Στην ταινία παίζουν επίσης οι Γκάμπι Χόφμαν, Μόλι Γουέμπστερ, Σκουτ ΜακΝέρι.

 

Στο πλευρό Ελλήνων αθλητών της ξιφασκίας ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

ξοφασκια

Στο πλευρό Ελλήνων αθλητών της ξιφασκίας ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής, την παράταση χρήσης του ΟΑΚΑ από την Ελληνική Ομοσπονδία…