Newsroom

Newsroom

Πρώτο θέμα η νίκη Τσίπρα στις σημερινές εφημερίδες – Δείτε τα πρωτοσέλιδα

Η καθαρή νίκη ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές με διαφορά περισσοτέρων από 7 μονάδων από τη δεύτερη Νέα Δημοκρατία «κοσμεί» σήμερα τα πρωτοσέλιδα των ελληνικών εφημερίδων. Κεντρικό θέμα και η επόμενη ημέρα με το σχηματισμό κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

syriza niki tsipras

Η καθαρή νίκη ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές με διαφορά περισσοτέρων από 7 μονάδων από τη δεύτερη Νέα Δημοκρατία «κοσμεί» σήμερα τα πρωτοσέλιδα των ελληνικών εφημερίδων. Κεντρικό θέμα και η επόμενη ημέρα με το σχηματισμό κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Αναλυτικά:

TaNeaB

Τα Νέα: «Εποχή Τσίπρα – 35,5% ΣΥΡΙΖΑ»

Ένα σκίτσο του Αλέξη Τσίπρα εμφανώς κουρασμένου και ταλαιπωρημένου επιλέγουν «τα Νέα» για το σημερινό πρωτοσέλιδό. «Εποχή Τσίπρα – 35,5% ΣΥΡΙΖΑ» ο τίτλος της εφημερίδας.

EfSynB

Η Εφημερίδα των Συντακτών: Νικητής παντός καιρού – 35,53%

Με φωτογραφία από τους χθεσινούς πανηγυρισμούς του Αλέξη Τσίπρα καθώς και τα ποσοστά που συγκεντρώνουν τα 8 κόμματα της Βουλής κυκλοφορεί σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών. Η εφημερίδα επέλεξε να «παίξει» στον κεντρικό της τίτλο με τα όσα είχε δηλώσει ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του ότι δεν πρόκειται να είναι πρωθυπουργός παντός καιρού.

«Νικητής παντός καιρού» ο τίτλος της εφημερίδας.

HKathimeriniB

Η Καθημερινή: Δεύτερη εντολή σε Τσίπρα – Καμμένο

Με φωτογραφία της αγκαλιάς του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με τον επικεφαλής των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο από την Κλαυθμώνος όπου πανηγύρισε ο πρώτος τη νίκη του κόμματός του στις εκλογές, κυκλοφορεί σήμερα «η Καθημερινή».

Κεντρικός τίτλος της εφημερίδας: «Δεύτερη εντολή σε Τσίπρα – Καμμένο».

 

EleutherosTyposB

Ελεύθερος Τύπος: Ύστατη ευκαιρία για τη χώρα και τον Τσίπρα

Επτά μήνες διαπραγμάτευση, capital controls τρίτο μνημόνιο και ξανά… ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, γράφει η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της με τίτλο «Ύστατη Ευκαιρία για τη χώρα και τον Τσίπρα».

 

Έθνος: Καθαρή νίκη Τσίπρα

Φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα από τη χθεσινή του ομιλία στην πλατεία Κλαυθμώνος με τίτλο « Καθαρή Νίκη Τσίπρα» το πρωτοσέλιδο του Έθνους.

AugiB

Η Αυγή: Ισχυρή Κυβέρνηση Τετραετίας

Με φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα από το κεντρικό προεκλογικό περίπτερο του κόμματος στην Κλαυθμώνος κυκλοφορεί η Αυγή.

Τίτλος της εφημερίδας: «Ισχυρή Κυβέρνηση τετραετίας» – Μεγάλη νίκη Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ.

RizospastisB

Ριζοσπάστης

«Το ΚΚΕ θα αξιοποιήσει τις δυνάμεις του για την ανασύνταξη του κινήματος για τη λαϊκή συμμαχία»

KontraNewsB

Kontra News: Άλλαξέ τα όλα Αλέξη

«Άλλαξέ τα όλα Αλέξη, φτιάξε τώρα την εθνική ελλάδος για να ενώσεις του Έλληνες» το πρωτοσέλιδο της σημερινής kontranews.