Newsroom

Newsroom

Πρώτο άλμπουμ με ολόκληρο το soundtrack του «Peaky Blinders»

Λίγο μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της πέμπτης σεζόν της δημοφιλούς βρετανικής τηλεοπτικής σειράς «Peaky Blinders» στο BBC One και λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία της στο Netflix, ανακοινώθηκε το πρώτο επίσημο άλμπουμ με το soundtrack της σειράς και θα είναι διαθέσιμο στις 15 Νοεμβρίου. 

peaky

Το soundtrack περιλαμβάνει μουσική από τους Radiohead, David Bowie, Arctic Monkeys, Queens of the Stone Age, Black Sabbath, Laura Marling, Foals, The Black Keys, την Jenny Beth των Savages, τον Richard Hawley και άλλους πολλούς. Η μουσική παίζει σημαντικό ρόλο στη σειρά, καθώς είναι ένας από τους σημαντικούς παράγοντες που την έχουν κάνει τόσο ξεχωριστή και αγαπημένη στο κοινό.

Στην λίστα συμπεριλαμβάνεται και το τραγούδι «Red Right Hand» των Nick Cave & The Bad Seeds, το οποίο ακούγεται στους τίτλους αρχής, όπως και μία διασκευή του κομματιού από τη PJ Harvey.

Η γκαγκστερική σειρά ακολουθεί τους «Peaky Blinders», μία διαβόητη συμμορία στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας του 1919, με αρχηγό τον Τόμι Σέλμπι και την οικογένειά του που σε κάθε σεζόν έρχονται αντιμέτωποι με απειλές και εχθρούς που τους «πολεμούν». Στην σειρά πρωταγωνιστούν οι Κίλιαν Μέρφι, Σαμ Νιλ, Χέλεν Μακρόρι, Τομ Χάρντι, Άναμπελ Γουόλς, Νόα Τέιλορ.

Το soundtrack θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο, ψηφιακά και Audio CD στις 15 Νοεμβρίου (μέσω UMC).

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…