Πρώτη Φορά σε Πορεία: Ο μπομπολωρύχος Άδωνις σε νέα παράσταση

Ένα δάκρυ κύλησε στο μάγουλο όσων ορκίζονται στο μανιφέστο του σουρεαλισμού, μετά την υπερρεαλιστική εμφάνιση του Άδωνη Γεωργιάδη στο πλευρό…

94239 211452

Ένα δάκρυ κύλησε στο μάγουλο όσων ορκίζονται στο μανιφέστο του σουρεαλισμού, μετά την υπερρεαλιστική εμφάνιση του Άδωνη Γεωργιάδη στο πλευρό των μεταλλωρύχων της Eldorado Gold. Η εικόνα του κρανιοφόρου Άδωνη, από την πρώτη του φορά σε πορεία, έγινε ανάρπαστη, κάποιοι μπερδεύτηκαν και νόμιζαν ότι παριστάνει τον Μπόμπ τον Μάστορα.

Καταλαβαίνετε γιατί οι «κλείστρες» των καναλιών (δημοσιογράφοι-υπεύθυνοι για τους καλεσμένους σε δελτία και εκπομπές), έκαναν σαν τρελές μόλις εμφανίστηκε στο προσκήνιο το τότε πουλέν του Γιώργου Καρατζαφέρη. Από την αρχή, ο νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ήταν πάντα πρόθυμος να δώσει «παράσταση», προκειμένου να βλέπει το πρόσωπό του στην τηλεόραση.

Εκ του αποτελέσματος, οι «παραστάσεις» απoδίδουν. Ο Άδωνις, μεταλλάχθηκε σιγά-σιγά από κάποιον γραφικό, με τσιριχτή φωνή και ακροδεξιές απόψεις που τσακωνόταν στη μικρή οθόνη, σε βουλευτή και υπουργό. Έχει φτάσει, μάλιστα, να θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά στελέχη της ΝΔ, αρκεί μόνο αυτό για να καταλάβει κανείς το μέγεθος της παρακμής, που μαστίζει το κόμμα της Συγγρού.

Το νέο σόου που έστησε το «γαλάζιο» στέλεχος για τα κανάλια και τα social media δεν με εκπλήσσει, πάλι καλά που δεν τραγούδησε το Badiera Rossa. Πριν απαγγείλει στη Βουλή Δροσίνη για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, έγινε μπομπολωρύχος και κατέβηκε, για πρώτη φορά στη ζωή του, σε πορεία εργαζομένων. Αν είχε χιούμορ ο Άδωνις, θα πήγαινε, στη συνέχεια, σε τηλεοπτικό πάνελ για να τσακωθεί με τον εαυτό του καθώς η πορεία έκλεισε δρόμους της Αθήνας. Και όπως όλοι γνωρίζουμε, αυτός δεν τα σηκώνει κάτι τέτοια, αφού, όπως λέει, φοβίζουν επενδυτές και τουρίστες, ενώ δεν μπορούν να δουλέψουν και οι καταστηματάρχες.

Ο κοινοβουλευτικός προστάτης των εργαζομένων της Eldorado Gold, όπου εντελώς τυχαία εμπλέκεται και ο Μπόμπολας, κήρυξε ανένδοτο για τις θέσεις εργασίας στις Σκουριές. Για το 1,5 εκατομμύρια ανέργους που υποφέρουν όλα αυτά τα χρόνια, δεν φιλοτιμήθηκε ποτέ να προβεί στην παραμικρή κίνηση συμπαράστασης. Παράπλευρες απώλειες, βλέπετε, των μνημονίων για τα οποία δηλώνει περήφανος που τα ψήφισε.

Στη χώρα που αναβιώνει ο σουρεαλισμός, δεν ξέρεις ποτέ τι σου ξημερώνει. Δύσκολο είναι, μετά τον Άδωνη μπομπολωρύχο, να δεις και τον Βορίδη να περιφέρει το τσεκούρι του σε πορεία ξυλοκόπων; Με την προϋπόθεση, βέβαια, η κινητοποίηση να υποστηρίζεται από κάποιον εθνικό εργολάβο.

Πηγή: infocannibal.wordpress.com

 

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…