Προθεσμία πήρε ο αστυνομικός που κατηγορείται για σωματεμπορία και βιασμό κατ’ εξακολούθηση – Θα απολογηθεί αύριο

Zήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο.

astynomikos

Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκε ο αστυνομικός ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ’ εξακολούθηση, ενώ ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο.

Όταν συνελήφθη και οδηγήθηκε στη Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων δήλωσε πως θέλει να τηρήσει το δικαίωμα της σιωπής και πως ότι έχει να πει θα το πει ενώπιον της δικαιοσύνης και μόνο.

Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως από την πρώτη στιγμή αρνείται τις κατηγορίες.

Μάλιστα όταν οι αστυνομικοί προχώρησαν σε κατ’ οίκον έρευνα στο σπίτι – βασανιστήριο – όπως καταγγέλλει η κοπέλα – εκείνος στην αρχή ήταν ιδιαίτερα ψύχραιμος. Όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς αν θέλει να τους παραδώσει οποιοδήποτε αντικείμενο που κατέχει παράνομα εκείνος απάντησε πως δεν έχει τίποτα, ενώ όταν τον ρώτησαν οι αστυνομικοί αν έχει κρύψει χρήματα στο σπίτι εκείνος πάλι απάντησε αρνητικά.

Ωστόσο στο διαμέρισμα της οδού Μομφεράτου υπήρχε ένα δωμάτιο στο οποίο είχε πρόσβαση μόνο ο ίδιος και απαγόρευε στην κοπέλα να μπει σε αυτό. Όταν οι αστυνομικοί άρχισαν να το ελέγχουν εκείνος τους ζήτησε… να μην το αναστατώσουν γιατί είχε μέσα προσωπικά αντικείμενα και εργαλεία όμως μέσα στο δωμάτιο ήταν και η κρύπτη με τα λεφτά όπως αποκαλύφθηκε. Μόλις οι αστυνομικοί τον ρώτησαν πως βρέθηκαν τα προσημειωμένα χρήματα κρυμμένα σε ειδική θήκη στον καναπέ, εκείνος τα έριξε στο θύμα. Είπε πως ίσως τα έβαλε εκείνη σε αυτό το σημείο ερχόμενος όμως σε αντίθεση με τα όσα είχε πει λίγα λεπτά πριν ότι είχε μόνο εκείνος πρόσβαση στο χώρο.

Σε βάρος του αστυνομικού υπάρχει μέχρι τώρα μια επίσημη καταγγελία όμως πληροφορίες που έφτασαν στην ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο για μια ακόμη γυναίκα η οποία έχει ήδη κληθεί από την ανακρίτρια και θα καταθέσει το πρωί της Πέμπτης. Επίσης πρώην σύντροφος του αστυνομικού τον είχε καταγγέλλει στο παρελθόν για βίαιη συμπεριφορά. Οι συνάδελφοι του που τον γνώριζαν έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό και αναμένουν την απόφαση της δικαιοσύνης.

Αυτήν την απόφαση αναμένει να ακούσει και το 34χρονο θύμα το οποίο προσπαθεί να διαγράψει από το μυαλό της τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε και τις απειλές του. Φέρεται να της είχε πει πως «θα πετάξω το πτώμα σου για να μην σε βρει κανείς». Όσες φορές το θύμα του έλεγε ότι θα τον καταγγείλει, εκείνος – σύμφωνα με την ίδια – της απαντούσε πως κανείς δεν θα την πιστέψει και πως θα την κλείσει σε ψυχιατρική κλινική.

Η μητέρα των δύο παιδιών βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. «Νιώθω πλέον ελεύθερη αλλά νιώθω και τρόμο» λέει η ίδια.

Κάθε φορά που καλείται να περιγράψει τη φρίκη, βιώνει ξανά τις ίδιες εικόνες. Θέλει να φύγει από την Ελλάδα και να αλλάξει ζωή.

 

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

kikilias 0

Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας – Δεκάδες οι ταυτόχρονες φωτιές

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας έκανε δήλωση για τις φωτιές που ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο, αναφέροντας…

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

6205146

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Tέλος για την περιοδεία του Κασσελάκη στο Αιγαίο – Ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κόσμου

Στην Αθήνα επέστρεψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την οκταήμερη περιοδεία του στα…

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

GMRAAiCWsAAsIeK

Θεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ επιτίθεται τώρα και σε…ρεμπέτικα γλέντια – Η αλληλεγγύη ποινικοποιείται και πάλι

Η αστυνομοκρατία καλά κρατεί στην Θεσσαλονίκη, φτάνοντας σήμερα στα όρια της γελοιότητας, όταν δεκάδες αστυνομικές…