Προτείνουν για την ΕΟΕ ελεγχόμενο για το έλλειμμα της Ομοσπονδίας Ταεκβοντό

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό το οποίο ελέγχεται για το έλλειμμα στην Ομοσπονδία που εντοπίζει σε Έκθεσή του το Ελεγκτικό Συνέδριο, προτάθηκε ως εκπρόσωπος του αθλήματος στην ΕΟΕ.

NewsRoom 03/11/2016 | 13:57

Ειδικότερα, πρόκειται για τον ακόμη μια τετραετία εκλεγμένο ως Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, κ. Μιχάλη Φυσεντζίδη ο οποίος, όπως αναφέρει ανακοίνωση της Ομοσπονδίας στη σελίδα της στο Facebook, προτάθηκε «ομόφωνα» ως εκπρόσωπος του αθλήματος στην ΕΟΕ.

Η ανακοίνωση:

Όπως είχε αποκαλύψει το HOTDOC στο τεύχος 104, ο κ. Φυσεντζίδης, όπως και άλλα μέλη τα οποία εκλέχτηκαν ξανά στο Δ.Σ της ΕΛΟΤ, έχουν λάβει επίσημα έγγραφα (Φύλλα Μεταβολών και Ελλείψεων) από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Σύμφωνα με αυτά τα ΦΜΕ, κλήθηκαν να καταθέσουν υπέρ του Δημοσίου σε οποιαδήποτε ΔΟΥ το ποσό που ορίζουν οι ελεγκτές (σ.σ το χαρακτηρίζουν ως ουσιαστικό ή τυπικό έλλειμμα) στην Έκθεση Επιτόπιου Κατασταλτικού Ελέγχου στην ΕΛΟΤ των ετών 2002-2006, ή να υποβάλουν υπόμνημα με τις απαντήσεις τους καθώς δεν πρόκειται για τον οριστικό καταλογισμό από μεριάς Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Όπως πληροφορείται το koutipandoras.gr, ο τελικός καταλογισμός από το ειδικό κλιμάκιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου αναμένεται στις αρχές του επόμενου έτους.

Όλα αυτά, δηλαδή οι εξηγήσεις των αναφερόμενων στην Έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου του 2011 μελών, προκύπτουν εξαιτίας της συμμετοχής τους σε αποφάσεις οι οποίες έχουν δημιουργήσει ουσιαστικό ή τυπικό έλλειμμα στην κρατική επιχορήγηση της Ομοσπονδίας Ταεκβοντό κατά των ελεγχόμενων ετών.

Σημειώνεται πως ο κ. Φυσεντζίδης ήταν εκπρόσωπος της ΕΛΟΤ στην ΕΟΕ και κατά την προηγούμενη τετραετία.