Newsroom

Newsroom

Πρώτα τον φύλαγαν και τώρα ανακάλυψαν τις ποινικές εκκρεμότητες

Η  ΕΛ.ΑΣ ανακάλυψε τις εκκρεμότητες Φουρθιώτη με τη Δικαιοσύνη αφού πρώτα του χορηγήθηκε φρουρά

123990176 3344247225630282 897980784340332348 n 1

Τις πάνω από 30 εμπλοκές του Μένιου Φουρθιώτη με τη Δικαιοσύνη περιέχει σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr το διαβιβαστικό της Ασφάλειας που απεστάλη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Πρόκειται για μία σειρά από μηνύσεις σε βάρος του παρουσιαστή, είτε από την πλευρά Φουρθιώτη σε βάρος προσώπων.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι η ΕΛ.ΑΣ ανακάλυψε τις εκκρεμότητες Φουρθιώτη με τη Δικαιοσύνη αφού πρώτα του χορηγήθηκε φρουρά. Στο φύλο της 11ης Απριλίου το Documento αποκάλυψε τις πάνω από 30 φορές που από το 2004 μέχρι και σήμερα ο Μένιος Φουρθιώτης έχει απασχολήσει τη Δικαιοσύνη.

Πρόκειται για μια σειρά από μηνύσεις που έχουν κατατεθεί σε βάρος του για αδικήματα είτε πλημμεληματικού είτε κακουργηματικού χαρακτήρα, όπως για παράδειγμα ακάλυπτες επιταγές, απάτη, φορολογικά αδικήματα, υπεξαίρεση, πλαστογραφία, διακεκριμένη κλοπή (υπόθεση Τζούλιας Αλεξανδράτου), συκοφαντική δυσφήμηση κ.ά. Για κάποιες από αυτές τις δικογραφίες ο τηλεπαρουσιαστής και μάνατζερ έχει αθωωθεί.

Κάποιες άλλες είτε έχουν μπει στο αρχείο, είτε έχει παύσει η δίωξη σε βάρος του με εισαγγελικές διατάξεις, ενώ άλλες, όπως η αντιδικία του με την Τζ. Αλεξανδράτου, της οποίας υπήρξε μάνατζερ, παραμένουν ανοικτές.

Είναι πάντως εντυπωσιακό πόσες φορές έχει απασχολήσει τη Δικαιοσύνη, ανεξάρτητα από τη νομική έκβαση των υποθέσεων, κάτι βέβαια που η ΕΛΑΣ δεν φαίνεται να έλαβε υπόψη σε ό,τι αφορά την παροχή αστυνομικής φύλαξης. Μία φύλαξη που αρχικά η Αστυνομία είχε διαψεύσει στις 24 Μαρτίου όταν ήρθε στο φως της δημοσιότητας το πόσοι άνθρωποι απασχολούνται στη φρουρά Φουρθιώτη.

Ο ίδιος ο παρουσιαστής άλλωστε όταν προσέφυγε στο ΣτΕ κατά της απόφασης του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. με την οποία μειώθηκε η φρούρησή του από αστυνομικούς και άνδρες της Ασφάλειας, ανέφερε ότι φυλάσσεται εδώ και μήνες.

Όπως ανέφερε στην προσφυγή του ο Μ. Φουρθιώτης με πράξη του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. από τις 13 Ιανουαρίου διατέθηκαν για την ασφάλειά του τρεις αστυνομικοί και μια συνοδευτική υπηρεσιακή μηχανή με αστυνομικό, σε 24ώρη βάση και αυστηρή επιτήρηση σε καθημερινή βάση και όλο το 24ώρο, όλων των χώρων εργασίας του, δηλαδή, Ρ/Σ Party F.M. 104, εφημερίδα «Αποκαλυπτικά», Τ/Σ EPSILON TV και Stoudio Alfa- EPSILON TV, με περιπολίες της Αστυνομίας και της Ασφάλειας.

Στις 18 Μαρτίου όμως με νεότερη πράξη του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. τα μέτρα ασφαλείας του αυξήθηκαν. Έτσι, του διατέθηκαν 4 αστυνομικοί, αντί για τρεις που έιχε και εκτός από την συνοδευτική μηχανή, του διατέθηκε και ένα αυτοκίνητο.

Επίσης, αντί της επιτήρησης της κατοικίας του και των χώρων εργασίας του, διατάχθηκε η φρούρησή τους καθημερινά και σε 24ώρη βάση. Τα νέα αυξημένα μέτρα ασφαλείας επρόκειτο να επανεξεταστούν την 19η Ιουνίου 2021, σύμφωνα με την απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Εντυπωσιακά στοιχεία που δημιουργούν βάσιμες ενδείξεις για σχέσεις των οργανωμένων χούλιγκανς της Θύρας 7 με…