Πρώτα εκλέγονται, μετά αποχωρούν: Συνεχίζεται η «διαρροή» στελεχών της ΧΑ

Ο επικεφαλής της παράταξης της ΧΑ στον Άλιμο ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη ναζιστική οργάνωση λίγες ημέρες μετά την επανεκλογή του στο δημοτικό συμβούλιο

NewsRoom 19/06/2019 | 11:35

Αποχώρησε από τη ναζιστική Χρυσή Αυγή, ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού Ελληνική Αυγή του Αλίμου, Χρήστος Μέξας, λίγες ημέρες μετά την επανεκλογή του στο δημοτικό συμβούλιο της περιοχής.

Ο Χρήστος Μέξας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τοπικού μέσου vimaonline.gr, στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του και δήλωσε πως, από δω  και στο εξής δεν έχει καμία σχέση με το κόμμα και ότι οι δρόμοι τους χωρίζουν προς αντίθετες κατευθύνσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Μέξας δήλωσε ότι παραμένει να ανήκει στον δεξιό χώρο και συγκεκριμένα σε αυτόν της «πατριωτικής δεξιάς».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, το πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής δήλωσε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη ποιες θα είναι οι επόμενες πολιτικές του κινήσεις, όμως, το γεγονός πως, το κόμμα της "Χρυσής Αυγής" δεν τον εκφράζει πια και ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί τους, είναι κάτι οριστικό και αμετάκλητο.

Με πληροφορίες από το vimaonline.gr