Newsroom

Newsroom

Πρώτα δεν δίνει άδεια και μετά αποθεώνει τον εαυτό του ο Πατούλης για «Αγιά Σοφιά»: «Βάλαμε κ@@λο για να γίνει αυτό το γήπεδο»

Χωρίς καμία αιδώ ο Περιφερειάρχης Αττικής …«καμάρωνε» που έδωσε 35 εκατ. ευρώ από τα χρήματα των πολιτών της Αττικής, την ώρα που ο μηχανικός της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Αττικής κατέθεσε μήνυση κατά του Δ. Μελισσανίδη.-Αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ φώναξαν «Βγάλε την άδεια για την Αγία-Σοφιά, εδώ είναι Φιλαδέλφεια θυμήσου το καλά»

5353894

Πριν μερικές μέρες ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία μας ενημέρωνε: «35 εκ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και συνοδά έργα στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας»…

Χωρίς καμία αιδώ ο Περιφερειάρχης Αττικής …«καμάρωνε» που έδωσε 35 εκατ. ευρώ από τα χρήματα των πολιτών της Αττικής, την ώρα που ο μηχανικός της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Αττικής κατέθεσε μήνυση κατά του Δ. Μελισσανίδη.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση του κ. Πατούλη εκδόθηκε πέντε μέρες από την στιγμή που μηχανικός της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Αττικής κατέθεσε μήνυση κατά του Δ. Μελισσανίδη στο Τμήμα Εκβιαστών της ΓΑΔΑ, καταγγέλλοντας ότι δέχτηκε ύβρεις και απειλές, με στόχο να εισηγηθεί την έκδοση άδειας λειτουργίας του γηπέδου παρά τα ευρήματα της επιτόπιας πραγματογνωμοσύνης που έκανε η αρμόδια Επιτροπή υπηρεσιακών παραγόντων και διαπίστωνε ελλείψεις στο γήπεδο!

Σήμερα το απόγευμα, ο Γ. Πατούλης παραβρέθηκε στα εγκαίνια της Υπογειοποίησης του δρόμου Πατριάρχου Κωνσταντίνου & Φωκών στον Δήμο Φιλαδελφείας – Χαλκηδόνας. Το συγκεκριμένο έργο ήταν προαπαιτούμενο για να λειτουργήσει το γήπεδο της ΑΕΚ, η «Αγιά Σοφιά».

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ορισμένοι οπαδοί της ΑΕΚ πλησίασαν τον κ. Πατούλη και του εξέφρασαν τα παράπονά τους για το γεγονός πως δεν έχει πάρει ακόμα άδεια η OPAP Arena, αφού αρμόδια επιτροπή της Περιφέρειας έχει βρει ότι στο γήπεδο υπάρχουν ελλείψεις.

Φυσικά υπήρχαν και αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ που φώναξαν κατά διαστήματα συνθήματα. Σε ένα από αυτά φώναξαν προς το μέρος του Περιφερειάρχη Αττικής «Βγάλε την άδεια για την Αγία-Σοφιά, εδώ είναι Φιλαδέλφεια θυμήσου το καλά»

 

Ο κύριος Πατούλης όμως δεν πτοήθηκε! Ενώ ήταν αγκαλιά με το δήμαρχο Φιλαδελφείας – Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρο (νωρίτερα είχε βγάλει φωτογραφίες αγκαλιά και με τον Μελισσανίδη) έδωσε την απάντηση του: «Έχουμε βάλει κ@@λο για να γίνει αυτό το γήπεδο!».

 

Τι εννοούσε, ο κ. Πατούλης, το γνωρίζει αυτός καλύτερα απ’ όλους. Τα σχόλια περιττεύουν. Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό βίντεο:

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…