Προστατεύουν τους Φουρθιώτηδες – Εκθέτουν σε επιθέσεις εκφοβισμού τη 12χρονη από τον Κολωνό

Αβοήθητη και απροστάτευτη η 12χρονη από τον Κολωνό ενώ ο Φουρθιώτης απολάμβανε της προστασίας πολυπληθούς αστυνομικής φρουράς

5768976

Πλήρως απροστάτευτη έχει αφήσει η Πολιτεία τη 12χρονη από τον Κολωνό  με αποτέλεσμα να δεχτεί τέσσερις επιθέσεις εκφοβισμού, σύμφωνα και με τα όσα κατήγγειλε η δικηγόρος της οικογένειας, Ασπασία Ταραχοπούλου.

Μάλιστα, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη όχι μόνο άφησε αβοήθητη και εντελώς απροστάτευτη τη 12χρονη την ίδια στιγμή που ο Μένιος Φουρθιώτης απολάμβανε της προστασίας πολυπληθούς αστυνομικής φρουράς, αλλά φρόντισε να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία της 12χρονης δια στόματος της κ. Μιχαηλίδου.

Συγκεκριμένα, η κ. Ταραχοπούλου μιλώντας χθες στην εκπομπή επι του Πιεστηρίου στο Kontra Channel, έκανε γνωστό ότι η επίθεση που δέχθηκε η 12χρονη με μαχαίρι ήταν η 4η κατά σειρά επίθεση με σκοπό τον εκφοβισμοό της ίδιας. Η ίδια, επιπλέον, ανέφερε ότι είχαν προηγηθεί επιθέσεις με πέτρες αλλά και χειρονομίες από.. περαστικούς προς τον αδερφό της 12χρονης που του έκαναν σήμα να σωπάσει.

Μάλιστα, η δικηγόρος της 12χρονης υπογράμμισε ότι είναι πιθανό πίσω από τις επιθέσεις εκφοβισμού να «κρύβονται όσοι φοβούνται τις αποκαλύψεις».

"Η 12χρονη είναι απροστάτευτη - Το μαχαίρωμα είναι το 4ο περιστατικό - Η ανακρίτρια δεν την δέχθηκε"

«Η πολιτεία δεν μπορεί να προστατεύσει ένα θύμα κακοποίησης»

«Όταν η Πολιτεία δεν μπορεί να προστατεύσει ένα θύμα κακοποίησης σε μια τόσο σοβαρή υπόθεση, ποιο είναι το σήμα που δίνει σε κάθε άνθρωπο που υφίσταται κακοποίηση; Πώς θα μιλήσουν τα θύματα αν η Πολιτεία δεν μπορεί να τα υπερασπιστεί;» αναρωτήθηκε αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές προς την κυβέρνηση ο Νάσος Ηλιόπουλος σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ANT1.

Ο ίδιος μάλιστα σημείωσε ότι «η κ. Μιχαηλίδου, η οποία αποκάλυψε πού μένει η 12χρονη από τον Κολωνό, και ο κ. Θεοδωρικάκος, ως προϊστάμενος της αστυνομίας, έχουν ευθύνες για την επίθεση στο παιδί.»

Παρέμβαση Ρουβίκωνα για την Παλαιστίνη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Παρέμβαση Ρουβίκωνα για την Παλαιστίνη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Η οργάνωση ανάρτησε σημαίες της Παλαιστίνης στο κτίριο όπου Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί διεθνές συνέδριο για…