Newsroom

Newsroom

Προστασία του Ζούνιγκα ζητάει η Κολομβία

Αποκεφάλισαν φωτογραφίες του, έστειλαν χιλιάδες μηνύματα μίσους, δημοσίευσαν ακόμα και την διεύθυνση του σπιτιού του στην Ιταλία. Ο τραυματισμός του…

zuniga neymar2

Αποκεφάλισαν φωτογραφίες του, έστειλαν χιλιάδες μηνύματα μίσους, δημοσίευσαν ακόμα και την διεύθυνση του σπιτιού του στην Ιταλία. Ο τραυματισμός του σταρ της Σελεσάο, Νεϊμάρ, από τον κολομβιανό σταρ της Νάπολι, Ζούνιγκα, έχει στιγματίσει ανεπανόρθωτα τον τελευταίο, καθώς εκατοντάδες χιλιάδες “φίλαθλοι”, Βραζιλιάνοι και όχι μόνο, ορκίζονται ότι θα πάρουν εκδίκηση για το “δολοφονικό” μαρκάρισμα, όπως το αποκαλούν. Η θύελλα αντιδράσεων είναι τόσο σφοδρή, που το υπουργείο Εξωτερικών της Κολομβίας έκανε επίσημη έκκληση στις ιταλικές αρχές να ενισχύσουν τα μέτρα ασφαλείας γύρω από τον Καμίλο Ζούνιγκα και την οικογένειά του, σε μια προσπάθεια να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Λάδι στη φωτιά έριξε η απόφαση της FIFA να μην τιμωρήσει τον κολομβιανό ποδοσφαιριστή, καθώς η επιτροπή απεφάνθη πως ο τραυματισμός δεν ήταν επιτηδευμένος. Στο βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου, πράγματι φαίνεται πως ο Ζούνιγκα δεν είχε άμεση οπτική επαφή με τον Νεϊμάρ μέχρι και τη στιγμή του άλματός του, παρόλα αυτά, πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως η γονατιά στην πλάτη του Βραζιλιάνου έγινε επίτηδες και με σκοπό να κάνει κακό.

Ο Νεϊμάρ υπέστη κάταγμα στον 3ο σπόνδυλο και αναμένεται να αναρρώσει το λιγότερο σε 6 βδομάδες, κάτι που αυταπόδεικτα σημαίνει ότι χάνει τη συνέχεια του Πακοσμίου Κυπέλλου.

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

androulakis

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

«Ένας από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα, ο Φοίβος Ιωαννίδης δεν είναι πια…