«Προσπαθώ να φανταστώ τον ΣΥΡΙΖΑ να…»

Ένα σχόλιο του Δοξιάδη γύρισε… μπούμερανγκ η Έλενα Ακρίτα και το αποτέλεσμα ήταν απολαυστικό

dsc 0076

Με  ανάρτηση της στο Facebook, η  Έλενας Ακρίτα αποδομεί το, υποτίθεται καταδικαστικό για τον ΣΥΡΙΖΑ, αφήγημα του Δοξιάδη “αν ήταν ο Τσίπρας, ο Πολάκης, ο Παππάς” στην πανδημία, κάνοντας μία πρόχειρη λίστα με όλες τις “επιτυχίες” της κυβέρνησης τους τελευταίους μήνες, από το σκοιλ ελικίκου ως τα εμβόλια που από 700.000 έφτασαν να είναι κάτω από 10.000…

Η ανάρτησή της Έλενας Ακρίτα:

Προσπαθώ να φανταστώ τον ΣΥΡΙΖΑ να οργανώνει το σκολ ελικίκου. Να πατώνει στην έκθεση Βloomberg. Να δεσμεύεται για 700.000 εμβόλια και να έρχονται 9.000 μάξιμουμ. Να δηλώνει πως πρώτα θα έρθουν τα εμβόλια και μετά θα τα κάνουμε. Να ανοίγει τα σύνορα μέσα την πανδημία.
Να πετάει εκατομμυρια στους Μεγάλους Περιπάτους και στις λίστες Πέτσα. Να έχει μείνει με την τσάπα στο χέρι στο Ελληνικό.

Να κάνει τηλεκπαίδευση από τα τζάμπο. Να μοιράζει στα παιδιά μάσκες και παγούρια από την Κόλαση. Να περνάει νύχτα νομοσχέδια για τα κολλέγια.

Να τρώει την ήττα της αρκούδας με την Τουρκία στην ΕΕ όπου πήγε ο άλλος με σκυμμένο το κεφάλι. Να έχει δώσει μια άλλη διάσταση στην εννοια ‘μπάχαλο’. Και να υπερηφανεύεται γι’ αυτό.
Προσπαθώ να το φανταστώ όλο αυτό.
Δυσκολεύομαι.

 

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…