Newsroom

Newsroom

Προσπάθησαν να φωτογραφήσουν τον Σουμάχερ στο κρεβάτι

Μήνες μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε ο πρώην πιλότος της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, ενώ έκανε σκι στις γαλλικές…

Μήνες μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε ο πρώην πιλότος της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις, δύο άνδρες επιχείρησαν να εισβάλουν στο δωμάτιο όπου νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής Bild οι δύο άγνωστοι που πιθανώς είναι  συγγενείς άλλων ασθενών οι οποίοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, προσπάθησαν να μπουν στο χώρο που βρίσκεται ο 45χρονος για να τον φωτογραφήσουν.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, το περιστατικό σημειώθηκε πριν δύο εβδομάδες, ενώ οι… εισβολείς απομακρύνθηκαν από τους άνδρες ασφαλείας που έχει προσλάβει η οικογένεια του Σουμάχερ.
Παλαιότερα, πάντως, ένας ακόμη άνδρας προσπάθησε να μπει στο θάλαμο που νοσηλεύεται ο Γερμανός πιλότος, μεταμφιεσμένος σε ιερέα, αλλά έγινε άμεσα αντιληπτός.

Φρίκη στη Μυτιλήνη: Εντοπίστηκε σορός χωρίς κεφάλι στη θάλασσα – Βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη

FS Thalassa Okeanos

Φρίκη στη Μυτιλήνη: Εντοπίστηκε σορός χωρίς κεφάλι στη θάλασσα – Βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη

Αντιμέτωποι με ένα φρικιαστικό θέαμα ήρθαν οι άνθρωποι του λιμενικού στη Μυτιλήνη

Εξοργιστική απόφαση στον Έβρο: Η περιφέρεια τιμώρησε συνδικαλιστές επειδή κατάγγειλαν ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών

5398046 1

Εξοργιστική απόφαση στον Έβρο: Η περιφέρεια τιμώρησε συνδικαλιστές επειδή κατάγγειλαν ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών

Ο πρόεδρος του Συλλόγου που έκανε την καταγγελία τιμωρήθηκε με έναν ολόκληρο μισθό