Newsroom

Newsroom

Προσπάθεια συγκάλυψης καταγγέλει ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ

Την προσπάθεια να κλείσουν την υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας που κατήγγειλε ο βουλευτής Πάυλος Χαϊκάλης, χωρίς δύο βασικά στοιχεία, επεσήμανε…

kammenos 30

Την προσπάθεια να κλείσουν την υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας που κατήγγειλε ο βουλευτής Πάυλος Χαϊκάλης, χωρίς δύο βασικά στοιχεία, επεσήμανε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.
Σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο :«Το ένα στοιχείο είναι η άρση του απορρήτου του τηλεφώνου του κ. Αποστολόπουλου και όλων, γιατί από εκεί θα αποδεικνύονταν δύο πράγματα. Πρώτον οι ισχυρισμοί του κ. Χαϊκάλη, δηλαδή ότι επικοινωνούσε μαζί του, τού έστελνε συγκεκριμένα μηνύματα τα οποία αφορούσαν τα ραντεβού και την απόπειρα δωροδοκίας. Και δεύτερον πιθανώς να δούμε ποιος τον ειδοποίησε στις 12 του μηνός όταν στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση. Και τρίτον, συνεχίζει να έχει επαφές και με ποιους μιλάει. Ή με άλλους επιχειρηματίες ή με άλλα συμφέροντα. Αυτό ήταν το ένα στοιχείο. Το δεύτερο στοιχείο το οποίο πράγματι με συγκλόνισε ήταν ότι πάει να κλείσει η δικογραφία χωρίς να έχουν λάβει υπόψη τους το πρωτογενές υλικό το οποίο παραδόθηκε από τις 6 και από τις 10 –αν θυμάμαι- του μηνός στο γραφείο της εισαγγελίας. Αυτά τα δύο στοιχεία δείχνουν ότι πάνε να κλείσουν άρον-άρον την υπόθεση».

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…