Newsroom

Newsroom

Προσοχή! Δεν είναι αστείο, αλλά η ανάλυση του Τράγκα για την τραγωδία της ανατολικής Αττικής (εικόνα)

Όταν ο μητροπολίτης Αμβρόσιος ισχυρίζεται ότι ο Θεός έκαψε την Ελλάδα γιατί ο πρωθυπουργός είναι άθεος, ελάχιστοι εκπλήσσονται. Ο συγκεκριμένος ιεράρχης έχει πολλάκις εκφραστεί χυδαία για τους πρόσφυγες, για τους ομοφυλόφιλους, για τους άθεους, έχει ευχηθεί να σαπίσει το χέρι υπουργών και να δηλητηριαστούν όσοι τρώνε κρέας τη Μ. Παρασκευή. Πρόκειται προφανώς για κάποιον στον οποίο ελάχιστοι πια δίνουν σημασία. Το συμβαίνει όμως όταν τα ίδια πράγματα ισχυρίζεται κάποιος δημοσιογράφος ο οποίος μάλιστα έχει σημαντική επιρροή στον κόσμο;

5b5f1f981dc52494308b45ea

Ίσως εκπλαγείτε, αλλά περίπου όσα υποστηρίζει ο μητροπολίτης Καλαβρύτων, υποστηρίζει και ο Γιώργος Τράγκας. Γνωστός για το μένος του για την κυβέρνηση, ο Τράγκας σ’ ένα κρεσέντο αθλιότητας μας πληροφορεί από το facebook για την πιθανότητα να χτυπήσουν οι καμπάνες αν πέσει η σημερινή κυβέρνηση. Δεν είναι φυσικά το πρόβλημα ότι ο Τράγκας δεν συμπαθεί τον Τσίπρα. Δικαίωμά του. Είναι αντιθέτως πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό κάποιος ο οποίος εδώ και δεκαετίες έχει δημόσιο βήμα να γράφει ότι οι “μάστιγες του Θεού χουν πέσει πάνω στον Πρωθυπουργό”.

Ο Τράγκας, ισχυρίζεται συγκεκριμένα ότι με τον Αλέξη Τσίπρα στην εξουσία “πότε φλέγεται ο τόπος και πότε πλημμυρίζει”. “Είναι καταραμένος” γράφει ο δημοσιογράφος για τον πρωθυπουργό και προβλέπει ευρισκόμενος σε κάποιου είδους παραλήρημα ότι “θα ακολουθήσουν τα σύννεφα των ακρίδων και η εισβολή αλιγατόρων στο Μαξίμου”. Στη συνέχεια χαρακτηρίζει τον Τσίπρα “απριλιανό κλώνο” υπονοώντας προφανώς ότι ζούμε κάτι σαν Χούντα και αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός καταλαβαίνει πια “ ότι εκτός από την οργή του λαού, υπάρχει και η οργή του Θεού”.

Δεν ξέρουμε σε ποιον Θεό πιστεύει ο Τράγκας και προφανώς δεν έχει σημασία. Το να ισχυρίζεται όμως ότι πάνω από 90 άνθρωποι κάηκαν και δεκάδες άλλοι πνίγηκαν προ μηνών στη Μάνδρα, επειδή ο Θεός τιμωρεί τον Τσίπρα, πάει πολύ. Το να αναφέρει πως ο Θεός έχει αναλάβει δράση γιατί ο πρωθυπουργός δεν παραιτείται ή να υποστηρίζει ότι “ο Τσίπρας και η πολιτεία του φέρνουν τις 7 πληγές του Φαραώ” ξεπερνάει κάθε όριο. Κι αν ο Αμβρόσιος κατάφερε να ενταχθεί στη σφαίρα του γραφικού, δεν συμβαίνει το ίδιο με τον Γιώργο Τράγκα τον οποίο χιλιάδες άνθρωποι ακούν καθημερινά από τη συχνότητα των “Παραπολιτικών”.

Η ανάρτηση του Γιώργου Τράγκα

Ανήμερα στην επέτειο των γενεθλίων μου έχω αύριο έκτακτη εκπομπή 8 με 10 στα Παραπολιτικά FM, στους 90,1. Αύριο θα αναφερθώ στις μάστιγες του Θεού που έχουν πέσει πάνω στον Πρωθυπουργό. Πότε φλέγεται ο τόπος και πότε πλημμυρίζει. Είναι καταραμένος. Θα ακολουθήσουν τα σύννεφα των ακρίδων και η εισβολή αλιγατόρων στο Μαξίμου. Ο Απριλιανός κλώνος και ο πολιτικός εσμός που τον ακολουθεί, ήδη καταλαβαίνει ότι εκτός από την οργή του λαού, υπάρχει και η οργή του Θεού. Όταν θα φύγει, πιθανότατα θα χτυπήσουν οι καμπάνες σε όλη τη χώρα.

Αύριο σας περιμένω 8 με 10 στους 90,1.

Μέχρι στιγμής έχουμε επισήμως 91 νεκρούς, δεκάδες στα νοσοκομεία, πολλοί από τους οποίους διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση και κανείς δεν παραιτείται. Και ο Τσίπρας δεν πάει σπίτι του. Γι΄ αυτό και έχει αναλάβει δράση ο Θεός… Ο Τσίπρας και η πολιτεία του φέρνουν τις 7 πληγές του Φαραώ.


ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

androulakis

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

«Ένας από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα, ο Φοίβος Ιωαννίδης δεν είναι πια…