Προσήχθησαν ύποπτοι για τη δολοφονία του 83χρονου στην Χαλκίδα

Στην προσαγωγή δύο αλλοδαπών ως βασικών υπόπτων για την φρικτή δολοφονία σε βάρος του 83χρονου στην περιοχή της Σουβάλας στην…

ast 0

Στην προσαγωγή δύο αλλοδαπών ως βασικών υπόπτων για την φρικτή δολοφονία σε βάρος του 83χρονου στην περιοχή της Σουβάλας στην Χαλκίδα, προχώρησαν το απόγευμα άντρες της Ασφάλειας Χαλκίδας. Οι δύο ύποπτοι εντοπίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή και προσήχθησαν στην Ασφάλεια Χαλκίδας, όπου εξετάζονται.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο Βουλγάρους και συγκεκριμένα έναν πατέρα με τον γιό του, με τον πρώτο εξ αυτών να φέρεται ως παλιός γνώριμος των Αρχών. Οι δράστες είχαν εισέλθει στο διαμέρισμα του θύματος όπου φίμωσαν, έδεσαν και χτύπησαν τόσο αυτόν όσο και την κατάκοιτη 94χρονη σύντροφό του.

Εκείνον ειδικά, τον χτύπησαν τόσο πολύ για τους πει που ήταν κρυμμένα τα χρήματα και τα κοσμήματα, που ο άτυχος ηλικιωμένος δεν άντεξε και κατέληξε μπροστά τους. Εκείνοι συνέχισαν ανενόχλητοι να ερευνούν το εσωτερικό του διαμερίσματος, μπροστά στα έντρομα μάτια της κατάκοιτης συντρόφου του άτυχου θύματος, μέχρι που ικανοποιήθηκαν από την λεία τους και στη συνέχεια αποχώρησαν, αφήνοντας πίσω τους δεμένη την κατάκοιτη υπερήλικη.

 

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Εντυπωσιακά στοιχεία που δημιουργούν βάσιμες ενδείξεις για σχέσεις των οργανωμένων χούλιγκανς της Θύρας 7 με…