Προσήχθησαν ύποπτοι για τη δολοφονία του 83χρονου στην Χαλκίδα

Στην προσαγωγή δύο αλλοδαπών ως βασικών υπόπτων για την φρικτή δολοφονία σε βάρος του 83χρονου στην περιοχή της Σουβάλας στην…

ast 0

Στην προσαγωγή δύο αλλοδαπών ως βασικών υπόπτων για την φρικτή δολοφονία σε βάρος του 83χρονου στην περιοχή της Σουβάλας στην Χαλκίδα, προχώρησαν το απόγευμα άντρες της Ασφάλειας Χαλκίδας. Οι δύο ύποπτοι εντοπίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή και προσήχθησαν στην Ασφάλεια Χαλκίδας, όπου εξετάζονται.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο Βουλγάρους και συγκεκριμένα έναν πατέρα με τον γιό του, με τον πρώτο εξ αυτών να φέρεται ως παλιός γνώριμος των Αρχών. Οι δράστες είχαν εισέλθει στο διαμέρισμα του θύματος όπου φίμωσαν, έδεσαν και χτύπησαν τόσο αυτόν όσο και την κατάκοιτη 94χρονη σύντροφό του.

Εκείνον ειδικά, τον χτύπησαν τόσο πολύ για τους πει που ήταν κρυμμένα τα χρήματα και τα κοσμήματα, που ο άτυχος ηλικιωμένος δεν άντεξε και κατέληξε μπροστά τους. Εκείνοι συνέχισαν ανενόχλητοι να ερευνούν το εσωτερικό του διαμερίσματος, μπροστά στα έντρομα μάτια της κατάκοιτης συντρόφου του άτυχου θύματος, μέχρι που ικανοποιήθηκαν από την λεία τους και στη συνέχεια αποχώρησαν, αφήνοντας πίσω τους δεμένη την κατάκοιτη υπερήλικη.

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…