Ετοιμάζεται να πάει στον... Τζήμερο ο Μπογδάνος;

Τζήμερος και Κρανιδιώτης καλούν Μπογδάνο για... έκτακτη κοινοβουλευτική εκπροσώπηση

NewsRoom 06/10/2021 | 15:15

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με το ακροδεξιό δίδυμο της «Δημιουργίας», Φαήλο Κρανιδιώτη και Θάνο Τζήμερο κάνει λόγο το documentonews επικαλούμενο αποκλειστικές πληροφορίες.

Σύμφωνα με το άρθρο, οι πληροφορίες μέχρι αυτή τη στιγμή παραμένουν ανεπιβεβαίωτες, ωστόσο, σε περίπτωση που δούμε το σενάριο να παίρνει σάρκα και οστά, αυτό θα σημαίνει ότι ο ακροδεξιός σχηματισμός των δύο πολιτευτών θα αποκτήσει ξαφνικά... κοινοβουλευτική εκπροσώπηση στο πρόσωπο του Κωνσαντίνου Μπογδάνου, ο οποίος παρά το ότι διαγράφηκε από την ΚΟ της ΝΔ, διατηρεί την κοινοβουλευτική του έδρα ως ανεξάρτητος βουλευτής.

Να συμπληρώσουμε πάντως ότι η πλευρά της... «Δημιουργίας» πανηγύρισε με τον δικό της τρόπο το αντικομμουνιστικό παραλήρημα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου που τον οδήγησε στην έξοδο από την ΚΟ της ΝΔ. Ο γνωστός και μη εξαιρετέος για τις χυδαίες αντικομμουνιστικές του εκρήξεις Θάνος Τζήμερος έσπευσε να χαρακτηρίσει «άξιο» τον Μπογδάνο για τα όσα είπε στη Βουλή, ενώ παράλληλα έθεσε θέμα εσωκομματικής νομιμότητας της διαγραφής του βουλευτή από τον πρόεδρο της ΚΟ ομάδας και πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι η διαγραφή προκάλεσε αναταραχή στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ και κινητικότητα στον ευρύτερο χώρο της ακροδεξιάς που είναι κατακερματισμένος αλλά αναζητά πολιτική έκφραση και βρίσκεται σε διαδικασία ζυμώσεων εδώ και αρκετό καιρό. 

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι οι διαβουλεύσεις είναι τόσο έντονες τις τελευταίες ώρες που κανένας δεν μπορεί να ξέρει που θα «κάτσει η μπίλια». Άλλωστε, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, λίγες μόνο ώρες μετά τη διαγραφή άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη ΝΔ ο διαγραφείς βουλευτής.