Newsroom

Newsroom

Προς διάλυση η Χρυσή Αυγή – Κλείνουν εφημερίδες, λουκέτα σε γραφεία, ακυρώνονται εκδηλώσεις

Εικόνα πλήρους αποσύνθεσης παρουσιάζει το ναζιστικό μόρφωμα λίγες μέρες πριν την ολοκλήρωση της δίκης για εγκληματική οργάνωση. «Ευτυχώς» το πολιτικό και κοινοβουλευτικό κενό που αφήνει πίσω της, έχει ήδη αναπληρωθεί με επιτυχία.

4361473

Απανωτά τα χτυπήματα για την ναζιστική οργάνωση την ίδια στιγμή που τα ηγετικά στελέχη της απολογούνται στη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης. Επισημοποιήθηκε το κλείσιμο της “μετωπικής” εφημερίδας Εμπρός, της οποίας βέβαια η κυκλοφορία είχε ήδη καταρρεύσει πολύ πριν τις εκλογές. Πλέον η Χρυσή Αυγή διαθέτει ως εφημερίδα μόνο το ομώνυμο έντυπο.

Η πρώην διευθύντρια έκδοσης της εφημερίδας, Ειρήνη Δημοπούλου-Παππά, διορίστηκε πλέον επιστημονική συνεργάτιδα του μοναδικού ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Αθανάσιου Κωνσταντίνου. Το μέγεθος της διάλυσης αποδεικνύεται περαιτέρω από το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή δεν προέβη καν σε ανακοίνωση αναστολής κυκλοφορίας της εφημερίδας της…

Επίσης φέτος ήταν η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που δεν πραγματοποιήθηκε η φιέστα στις Θερμοπύλες, που είχε γίνει πανελληνίως γνωστή όταν ο Μιχαλολιάκος είχε αναφερθεί στα τάγματα εφόδου.

Στο ίδιο μήκος κύματος, συνεχίζεται και το ξήλωμα του δικτύου των τοπικών οργανώσεων, με πιο πρόσφατα λουκέτα στις τοπικές της Σαλαμίνας, του Αλίμου και της Κομοτηνής. 

Μπορεί το κόμμα και η οργάνωση της Χρυσής Αυγής κάθε μέρα που περνάει να δέχονται καίρια πλήγματα, ωστόσο η ιδεολογία και η ρητορική της είναι παρούσες ακόμα και αναπαράγονται ακόμα και από κυβερνητικά στελέχη.

* Πηγή:jailgoldendawn.com

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

8ce56d6d499047e58e6fa1054f091391

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

«Λάδι στη φωτιά» γύρω από το Κυπριακό έριξε το βράδυ της Δευτέρας (18/3) ο Τούρκος…