Προς αποτυχόντες: Πηγαίνετε να σπουδάσετε στο …Yale!!!

Οι άλλοι, οι χιλιάδες "αποτυχημένοι", οι "ανάξιοι" οι οποίοι δεν πληρούν “τις ελάχιστες ακαδημαϊκές προϋποθέσεις” να πάνε για σπουδές είτε στα ιδιωτικά κολέγια των νονών της Κεραμέως ή ακόμα καλύτερα στις φάμπρικες του… Yale ή στις στοές του... Κολάμπια!!! Διότι στην Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη, που είναι όλα καλά και όλα ανθηρά, και το ποσοστό ανεργίας των νέων ήταν τον Απρίλιο 49,8%, θα μείνουν με ...τη μάνικα του Χρυσοχοΐδη στο χέρι...

5082809

«Είχαμε φέτος και μεγάλες αλλαγές θεσμικές, όπως οι βάσεις εισαγωγής  Η μεταρρύθμιση αυτή προσφέρει οφέλη και βγαίνουν όλοι κερδισμένοι. Βγαίνουν κερδισμένα τα ίδια τα παιδιά και οι γονείς τους. Γιατί δεν εγκλωβίζονται στα πανεπιστήμια και οι σπουδές τους έχουν αντίκρισμα. Οι νέοι μας έχουν διέξοδο και προοπτική. Θα τους δώσουν αυτά που θέλουν σε γνώσεις και θα τα βοηθήσουν να αποκατασταθούν επαγγελματικά. Αναγνωρίζεται πλέον το κύρος των σπουδών για τα Πανεπιστήμια... Τώρα, στην Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη, που φρόντισε για αυτές τις σημαντικές αλλαγές, οι φοιτητές πληρούν τις ελάχιστες ακαδημαϊκές προϋποθέσεις. 

Αυτά είπε στην ΕΡΤ η κ. Κεραμέως!!! Να είναι καλά η κυρία που μας έκανε και ευθυμήσαμε διότι ως καλή δικηγόρος υπερασπίζεται με σθένος και επιχειρήματα τον “δολοφόνο” δεκάδων χιλιάδων παιδιών που δεν μπήκαν φέτος στα πανεπιστήμια. Η κ. Κεραμέως η οποία εκθειάζει τις αρετές του εγκληματία “εντολέα” της για να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης από το δικαστήριο. Η κ. Κεραμέως η οποία μας θύμισε τον κ. Κούγια όταν αναφερόταν στις… αρετές του Λιγνάδη!!!   

Οι μαζικά “δολοφονημένοι” μαθητές και οι γονείς τους πρέπει να αισθάνονται ευγνωμοσύνη προς “την Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη” διότι δεν έζησαν για να “εγκλωβιστούν στα πανεπιστήμια”. Και τοιουτοτρόπως – όπως θα έλεγε η κυρία δικηγόρος – “βγαίνουν όλοι κερδισμένοι”, και οι “νεκροί” και οι μεταρρυθμιστές “δολοφόνοι”. Και ιδιαιτέρως οι επίσημοι χορηγοί της ΝΔ, οι νονοί της προεκλογικής εκστρατείας της “Ελλάδας του Μητσοτάκη” οι σχολάρχες και οι κολεγιάρχες στα “ιδρύματα” των οποίων δεν απαιτείται ελάχιστη βάση εισαγωγής. Εκεί εγγράφονται όχι μόνο όσοι έγραψαν 1, 2 ή 3 που λέει η κ. Κεραμέως, αλλά ακόμα και με μηδέν εγγράφεσαι, αρκεί να το “κουδουνάει” η τσέπη του μπαμπά!!! Εκεί δεν εγκλωβίζονται οι σπουδαστές διότι με τα φράγκα όλοι έχουν εγγυημένη αποφοίτηση και ίδια επαγγελματικά δικαιώματα με τα δημόσια πανεπιστήμια. Φρόντισε και γι’ αυτό η κ. Κεραμέως της Ελλάδας του Μητσοτάκη.

Μάθαμε επίσης ότι έτσι Αναγνωρίζεται πλέον το κύρος των σπουδών για τα Πανεπιστήμια. Αυτό έλειπε από την Ελλάδα δεκαετίες τώρα και αναγκάστηκαν οι Κεραμέως, Μητσοτάκης και πλήθος άλλων “μεταρρυθμιστών” της ζωής της πλέμπας, να αναζητήσουν πανεπιστημιακές σπουδές στα πικρά τα ξένα, στις φάμπρικες της Γερμανίας και στου Βελγίου τις στοές.

Αλλά τώρα, λόγω αυτής της αναβάθμισης των σπουδών και του κύρους των ελληνικών Πανεπιστημίων που εισήγαγαν οι “άριστοι” της “Ελλάδας του Μητσοτάκη”, η κόρη του πρωθυπουργού έδωσε εξετάσεις, πέτυχε και θα φοιτήσει σε ελληνικό πανεπιστήμιο!!! Οι άλλοι, οι χιλιάδες “αποτυχημένοι”, οι “ανάξιοι” οι οποίοι δεν πληρούν “τις ελάχιστες ακαδημαϊκές προϋποθέσεις” να πάνε για σπουδές είτε στα ιδιωτικά κολέγια των νονών της Κεραμέως ή ακόμα καλύτερα στις φάμπρικες του… Yale ή στις στοές του… Κολάμπια!!!

Διότι στην Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη, που είναι όλα καλά και όλα ανθηρά, και το ποσοστό ανεργίας των νέων ήταν τον Απρίλιο 49,8%, θα μείνουν με …τη μάνικα του Χρυσοχοΐδη στο χέρι…

Στο Yale αδέλφια, στο Yale!!!

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

kallianos adonis 654 new 102

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

Η αγωνία του βουλευτή της ΝΔ για τη ζωή του πατέρα του, γίνεται κατά διαστήματα…