Newsroom

Newsroom

Προπονητής τζούντο χαστουκίζει 13χρονη αθλήτρια – Τι λέει ο ίδιος και η μητέρα της (video)

«Τις έχω σαν κόρες μου. Δεν είναι απλά σχέση προπονητή - αθλητή» - Τι δήλωσε και η μητέρα της νεαρής αθλήτριας 

3932284

Ιδιαίτερη συζήτηση έχει σηκώσει ένα στιγμιότυπο από μια διοργάνωση αγώνων τζούντο που προβλήθηκε σε live streaming.

Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο φαίνεται ο προπονητής να χαστουκίζει τη 13χρονη αθλήτρια για την απόδοσή της στη διοργάνωση. Όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με τον προπονητή της νεαρής αθλήτριας να βγαίνει στη τηλεοπτική εκπομπή  «Αλήθειες με τη Ζήνα» για να μεταφέρει τη δική του εξήγηση. 

Αναφερόμενος στο συμβάν, σημείωσε πως ήταν «Μπατσούλες» και πως δεν είχε σκοπό να την τραυματίσει. Μάλιστα σημείωσε πως ούτε το κορίτσι το εξέλαβε έτσι και σημείωσε πως «την έχω σαν κόρη μου. Πάνω στην ένταση έγινε. Η κακιά στιγμή ήταν».

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο προπονητής:

«Η συγκεκριμένη αθλήτρια είναι σαν την κόρη μου. Είναι από μονογονεϊκή οικογένεια και προσπαθώ να την βάλω σε κάποιο δρόμο. Εχω κάνει τα πάντα για να την τραβήξω από παλιοπαρέες. Ξέρω ότι έριξα δύο φαπούλες ας το πω έτσι… Μπορεί να έδειξαν παραπάνω μπρουτάλ, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Υπάρχει ένα ιστορικό από πίσω. Είναι από μονογονεϊκή οικογένεια κι εγώ προσπαθώ να είμαι σαν πατέρας τους και με την αδερφή τους. Δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Η γονέας η ίδια μου λέει ότι άμα χρειαστεί να ρίξεις έστω και μια μπατσούλα, μπορείς να το κάνεις. Δεν υπάρχει θέμα.

Εχω μιλήσει και με τον θείο τους. Τις έχω σαν κόρες μου. Δεν είναι απλά σχέση προπονητή – αθλητή, τις έχω σαν κόρες μου. Προσπαθώ να τις τραβήξω από λάθους δρόμους, γύρω-γύρω. Δεν αποδώσαν όπως θα έπρεπε να αποδώσουν κι εγώ εκείνη τη στιγμή ξέφυγα. Εγινε πάνω στην ένταση, αλλά σας ξαναλέω ότι υπάρχει μια ιστορία από πίσω. Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό άλλη φορά. Να μη γίνουμε ανθρωποφάγοι. Ηταν της κακιάς στιγμής.

Τι να σας πω άλλο. Εχω πάρει και το “πράσινο” φως όταν χρειαστεί. Ηθελα με αυτόν τον τρόπο να την ξυπνήσω γιατί δεν μου απόδωσε στο συγκεκριμένο ματς όπως θα έπρεπε. Στον τρίτο γύρο μου έκανε μια “κοιλιά” κι έγινε. Αυτά γίνονται στον αθλητισμό. Δεν ύπήρχε σκοπός να τραυματίσουμε το παιδάκι ή να κάνουμε κάποια ζημιά. Ολα αυτά δεν είναι κάτι. Είναι μια άτυχη στιγμή. Το κορίτσι δεν το εξέλαβε στραβά. Εχω αναλάβει επιπλέον τον ρόλο του πατέρα. Αν το θέμα δοθεί σε άλλη διάσταση από αυτή που πραγματικά είναι, εγώ καταστρέφομαι!».

Δείτε το βίντεο και τις δηλώσεις:

Η μητέρα από την πλευρά της σημείωσε πως ο προπονητής την έχει σα παιδί του. Όπως η ίδια σχολίασε στην ίδια εκπομπή: «Τα παιδιά τα έχει σαν παιδιά του. Αυτό δεν ξανα-έγινε. Μέσα στο στρες, μέσα σε όλο αυτό το κλίμα, μπορεί να έγινε καταλάθος. Αλλά αυτό δεν ξαναέγινε. Τα αγαπάει τα παιδιά. Δεν χρειάζεται να γίνει τόσο μεγάλο θέμα. Ήταν η κακή στιγμή. 

 

** Φωτογραφία Αρχείου 

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…