Newsroom

Newsroom

Προπονητής της Μαρίας Πολύζου: Η μητέρα της γνώριζε για τον βιασμό

Συγκλονίζει η υπόθεση της μαραθωνοδρόμου Μαρίας Πολύζου, η οποία αποκάλυψε τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και την κακοποίηση που βίωσε από τον ίδιο της τον πατέρα.

πολυζου 1

Μιλώντας αποκλειστικά στο MEGA , ο προπονητής της μαραθωνοδρόμου, Γιώργος Μιχαλόπουλος, προχώρησε σε αποκαλύψεις δίνοντας μια νέα διάσταση στην υπόθεση του βιασμού της πρωταθλήτριας 

«Είχα καταλάβει ότι η οικογένειά της ήταν σκληρή. Η Μαρία ήταν πολύ κλειστός χαρακτήρας και δεν ανοιγόταν εύκολα, δεν έλεγε ποτέ τίποτα. Φαινόταν ότι κάτι συνέβαινε αλλά δεν φαντάστηκα τέτοιο πράγμα, δεν πήγε το μυαλό μου».

«Ο πατέρας της ερχόταν κάθε μέρα στο στάδιο, την έφερνε και την έπαιρνε. Μου είπε μυστικά μετά από τόσα χρόνια», συμπληρώνει.

Σοκαριστικό είναι το γεγονός, όπως αναφέρει ο προπονητής, πως η μητέρα της πρωταθλήτριας γνώριζε όλα όσα συνέβαιναν στο παιδί της.

«Μου είπε ότι η μητέρα της τα γνώριζε όλα. Έγραψε το βιβλίο για να το διαβάσουν παιδιά που είναι στη θέση της και να μιλήσουν».

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…