Newsroom

Newsroom

Προφυλακιστέος ο Αρτέμης Σώρρας

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» και επί 16 μήνες καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας μετά την απολογία του σήμερα σε ανακριτή και εισαγγελέα.

5b2b868c1dc5240d088b4626

Κατά την απολογία του αρνήθηκε όλες τις εις βάρος του κατηγορίες, χαρακτηρίζοντας τις έωλες. Μάλιστα επισήμανε ότι θα προσφύγει κατά της προφυλάκισής του στο επόμενο πενθήμερο.

Ο Αρτέμης Σώρρας είναι αντιμέτωπος με σωρεία κακουργημάτων όπως αυτά της συγκρότησης, ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της απάτης και της απόπειρας απάτης κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου (Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου) και τραπεζών με την επιβαρυντική διάταξη του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, καθώς και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

 Το πρωί περίπου 500 μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις» περίμεναν τον Αρτέμη Σώρρα στην είσοδο των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων κρατώντας σημαίες και πανό για τη Μακεδονία. Παράλληλα, έψελναν τον εθνικό ύμνο και φώναζαν «Κοιτα Αρτέμη το καθεστώς σε τρέμει».