«Προπαγανδιστικές αφίσες επιχειρούν να καταστρατηγήσουν ένα νομοθετημένο γυναικείο δικαίωμα»

Έντονη αντίδραση του τομεάρχη Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκου Παππά στην εξαμβλωματική … καμπάνια στο Μετρό, κατά των γυναικών “Διάλεξε τη ζωή”!

4541724

Tον γύρο του διαδικτύου κάνει η  φωτογραφία κατά υποτίθεται των αμβλώσεων, με την διαφήμιση που απροκάλυπτα εμφανίστηκε  μπροστά σε πολύ κόσμο στα δημόσια μέσα μεταφοράς και μας γυρίζει στο Μεσαίωνα.

Η διαφημιστική ατυχής καμπάνια, έχει κάνει έξαλλους τους χρήστες του διαδίκτυου, αλλά και τους εργαζομένους του Μετρό που το αντίκριζαν έκπληκτοι, και οι οποίοι εκφράζουν την αντίθεσή τους με το μήνυμα που προσπαθεί να περάσει η καμπάνια, με ακραία σκοταδικιστικό και υποτιμητικό για την γυναίκα τρόπο.

«Διάλεξε τη ζωή» γράφει με μεγάλα γράμματα η τεράστια αφίσα σε πολλούς σταθμούς του μετρό, με τους εμπνευστές και τους χρηματοδότες αυτής της ακραία προπαγανδιστικής καμπάνιας, που τρέφει και εξαπλώνει ένα κίνημα μεσαιωνικού χαρακτήρα ενώ η χώρα μας έχει λύσει από νομικής πλευράς τα θέματα της άμβλωσης εδώ και χρόνια για την επιλογή κάθε γυναίκας σχετικά με το τι θα κάνει με το ίδιο της το σώμα αλλά και τη ζωή της…

Τη σκοταδιστική καμπάνια- αφίσα σχολίασε με ανάρτησή του στο twitter και ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Παππάς:

Μετά την «ημέρα του Αγέννητου παιδιού» και το πρωτοσέλιδο αθλητικής εφημερίδας κατά των αμβλώσεων, τώρα & μέσα στο μετρό κάνουν την εμφάνιση τους προπαγανδιστικές αφίσες που επιχειρούν να καταστρατηγήσουν ένα νομοθετημένο γυναικείο δικαίωμα. Απαράδεκτο.” σημείωσε ο πρώην υπουργός.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…