Πρόωρες κάλπες βλέπει το antinews και χτυπάει το «καμπανάκι» στον Μητσοτάκη

Σχέδιο για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες βλέπει... το δεξιών καταβολών antinews.gr στις τελευταίες εξελίξεις στην εγχώρια πολιτική σκηνή, απευθύνοντας ωστόσο παράλληλα σκληρή προειδοποίηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι αν το κάνει θα είναι «αυτοχειρία».

D 22K aW4AARBw

Συγκεκριμένα, προβλέπει ότι θα υπάρξουν σε περίπτωση πρόωρων εκλογών “πολλοί κοψοχέρηδες” γιατί “δεν είναι πειθήνια κομματόσκυλα όλοι όσοι ψήφισαν Κυριάκο, ούτε ανέχονται κωλοτούμπες (αλά Άδωνι) στο λαθρομεταναστευτικό.

Εξάλλου όλοι όσοι ήταν να διοριστούν σύμβουλοι κλπ. διορίστηκαν. Άσχετα αν τόσα χρόνια πολλοί εξ αυτών σιγοντάριζαν τον Αλέξη (ή τον Μπάνο, ή τον Σταύρο, ή την Φώφη).

Οπότε, μια προσφυγή στη κάλπη θα ήταν αυτοχειρία για τον Κυριάκο, ο οποίος θα έβλεπε τα ποσοστά του να πέφτουν «καταρρακτωδώς».

Γνώμη μου πάντα…

Εκτός κι αν αποφασίσει να αλλάξει ρότα, να βάλει μια τάξη, να κάνει αυτά που πρέπει στα παραπάνω ζητήματα, και όσον αφορά στην Προεδρία να προτείνει τον Σαμαρά… μόνο έτσι θα μπορέσει να σώσει ότι σώζεται.

Αλλιώς θα του θυμίσω τον δημοφιλέστατο ΓΑΠ που το 2009 είχε πάρει κάπου 45%, και λίγο καιρό μετά είχε γίνει ο αποδιοπομπαίος τράγος…”

Πηγή: Faq

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Screenshot 2024 05 04 211220

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Ο ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης, αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους από τα γυρίσματα…