Πρόλαβαν Έλληνα "Zodiac" 4 ημέρες πριν "θυσιάσει" και δεύτερο θύμα στον Σατανά

Του Θοδωρή Παναγιωτίδη Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών από την κυνικότητα, την ψυχραιμία και την αρρωστημένη μεθοδικότητα που…

Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών από την κυνικότητα, την ψυχραιμία και την αρρωστημένη μεθοδικότητα που περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια και ομολόγησε κατά την ανάκριση ο 22χρονος Έλληνας που συνελήφθη στην Γλυφάδα για την φρικτή δολοφονία σε βάρος μίας 41χρονης άστεγης Ελληνίδας Ειρήνης Τσάβαρη τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα, ως θυσία στον …Σατανά.

Ο δράστης που όπως ομολόγησε είχε ασπαστεί τον σατανισμό, μελετούσε τα ηλιοστάσια και τις σημαντικές ημερομηνίες για τους οπαδούς του σατανισμού και αποφάσισε να «αποδείξει» την πίστη του στον Εωσφόρο τελώντας ανθρωποθυσίες! Το λάθος που έκανε όμως ήταν διπλό… Ήθελε να αφήσει το «καλλιτεχνικό» του στίγμα με το ίδιο του το αίμα στο σημείο της δολοφονίας και να καυχηθεί για τις πράξεις του στο Facebook…

Η δολοφονία σε βάρος της άτυχης γυναίκας έγινε στις 20 Απριλίου 2014 στην Πλατεία Βάσως Κατράκη, στην περιοχή της Γλυφάδας. Όπως προέκυψε, δράστης ήταν ο 22χρονος συλληφθείς, ο οποίος ύστερα από εκτεταμένες αστυνομικές έρευνες που εξελίχθηκαν το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη χθες το απόγευμα στο σπίτι του στη Γλυφάδα, αρκετά κοντά από την πλατεία που έγινε το φρικτό έγκλημα.


Με την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας και τη σύλληψη του δράστη απετράπη και άλλη ανθρωποκτονία, που σχεδίαζε να διαπράξει τις επόμενες ημέρες ο ίδιος και συγκεκριμένα την στις 21 Ιουνίου, ημέρα έναρξης του θερινού ηλιοστασίου και μάλιστα ημέρα σημαντική για τους οπαδούς του Σατανισμού. Αυτό ήταν κάτι που παραδέχτηκε μόνος του και μάλιστα σχεδόν υπερήφανος για αυτά που περιέγραφε στους αστυνομικούς, στους οποίους όμως είπε πως δεν είχε στοχοποιήσει ακόμα το θύμα του και θα το επέλεγε τυχαία εκείνη τη νύχτα όπως είπε ότι έπραξε και με την άτυχη Ειρήνη Τσάβαρη.

Την γυναίκα όπως είπε την είδε να κοιμάται, όταν πήγε το βράδυ της Ανάστασης στην πλατεία και προσευχήθηκε για να του υποδείξει ο Σατανάς το θύμα που …επιθυμούσε. Εκεί ισχυρίστηκε ότι ο Σατανάς του υπέδειξε το θύμα, τον …ευχαρίστηκε, έσκισε την παλάμη του και με το αίμα έγραψε σε ένα παγκάκι κάθετα τον αριθμό του 666, το σύμβολο του σταυρού ανάποδα και επίσης προσπάθησε να ζωγραφίσει με το αίμα του την μορφή του Σατανά. Στη συνέχεια, πήρε μία πέτρα, της επιτέθηκε και με απανωτά χτυπήματα της πολτοποίησε το κεφάλι.

Σύμφωνα με την παρουσίαση της υπόθεσης από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. κ. Χρήστο Παρθένη «από τις έρευνες των αστυνομικών στην ευρύτερη περιοχή, εντοπίστηκε μέσα σε κάδο απορριμμάτων παρακείμενης οδού και σε απόσταση 90 μέτρων περίπου από τη συγκεκριμένη πλατεία, μία μαύρη σακούλα σκουπιδιών με ίχνη αίματος, μέσα στην οποία, μεταξύ άλλων, υπήρχε και πέτρα επίσης με ίχνη αίματος».

Από τις εργαστηριακές εξετάσεις της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, ταυτοποιήθηκε τμήμα δακτυλικού αποτυπώματος του δράστη, στη σακούλα που εντοπίστηκε στον κάδο απορριμμάτων. Επιπλέον, από τις αναλύσεις του Τμήματος Βιολογικών Υλικών, το βιολογικό υλικό του 22χρονου ταυτοποιήθηκε με το αίμα που βρέθηκε στην επιγραφή πάνω στο παγκάκι, καθώς και με το αίμα πάνω στη σακούλα που περιείχε την πέτρα. Το αίμα που βρέθηκε πάνω στην πέτρα ταυτοποιήθηκε με το αίμα της 41χρονης Ειρήνης. Ο 22χρονος δράστης ήταν άεργος και σύμφωνα με πληροφορίες ζούσε με τους γονείς του.

Ο 22χρονος είχε ξεκινήσει σύμφωνα με πληροφορίες την μύηση στον Σατανισμό, διαβάζοντας με μανία σχετικά βιβλία, Σολομωνικές κλπ. και προσπαθούσε τον τελευταίο καιρό να ενταχθεί σε ομάδα μέσω συγκεκριμένων ιστοσελίδων. Για να εντυπωσιάσει προχώρησε στο επόμενο απαραίτητο βήμα απόδειξης της πίστης του, που σύμφωνα με τα βιβλία που διάβαζε ήταν οι ανθρωποθυσίες…

Το ευτύχημα της έγκαιρής σύλληψής του είναι ότι όχι μόνο πρόλαβαν οι Αρχές μία νέα δολοφονία ή και περισσότερες, αφού στόχος του όπως φέρεται να είπε, ήταν να …αποκτήσει θέση στην ιεραρχία των σατανιστών, αλλά πρόλαβαν και την ένταξή του σε πιθανή ομάδα, κάτι που ενδεχομένως θα ξυπνούσε …εφιάλτες του παρελθόντος, με ανεξέλεγκτες και κατά συρροή δολοφονίες. 

Ο 22χρονος Αλέξανδρος κατάφερε να παγώσει το αίμα των έμπειρων αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών όχι μόνο με την κυνικότητα που περιέγραφε τις πράξεις του, αλλά και με το βλέμμα του …που σε παλιότερους θύμισε εξίσου αποφασισμένους δολοφόνους που στο παρελθόν είχαν σκορπίσει τον θάνατο και τον τρόμο με το πρόσχημα του Σατανισμού.

Ο Αλέξανδρος είναι ο μικρότερος γιος μιας μεσοαστικής φυλήσυχης οικογένειας. Ο πατέρας του συνταξιούχος ηθοποιός χωρίς ιδαίτερη αναγνωρισιμότητα, η μητέρα του είναι μία φυλήσυχη γυναίκα και ο μεγαλύτερος αδερφός του που εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος χαρακτηρίστηκε από τους αστυνομικούς ως ένας φυσιολογικότατος νέος άνθρωπος. Ο νεαρός Αλέξανδρος δεν φαίνεται να προκύπτει να είχε εμπλακεί σε κανέναν πολιτικό χώρο και όλα του τα ενδιαφέροντα περιστρέφονταν γύρω από την μελέτη του Σατανισμού. 

Κατά τη σύλληψη του 22χρονου, βρέθηκαν στην κατοχή του δύο αυτοσχέδια τσιγάρα με ακατέργαστη κάνναβη και στο σπίτι του ποσότητα κάνναβης περίπου 165 γραμμαρίων. Ο δράστης με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ δικηγόρος του είναι ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Μασσαλή Καραμανλής

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Δεν μπορούσε να πιστέψει το ηχηρό χειροκρότημα που έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ στον Καραμανλή…

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…