Πρόλαβε το νέο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων τον Μητσοτάκη και επιστρέφει άρον-άρον;

Δυσχερές πλέον και παράδοξο για τον Πρωθυπουργό να συνεχίσει τις προγραμματισμένες οικογενειακές του διακοπές  στην Ήπειρο. Οι ραγδαίες εξελίξεις με την πανδημία τον γυρίζουν πίσω άρον-άρον;  

5111816 3

Σοκ και δέος προκαλεί το νέο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων  σε 24 ώρες, με το κοντέρ… να σταματάει στις 21.657 νέα κρούσματα … με 60 ακόμα θανάτους και 635 συμπολίτες μας να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι!

Η έξαρση της πανδημίας, οδηγεί  άρον -άρον την επιστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά την κατακραυγή στα social καθώς κάνει ολιγοήμερες διακοπές στην Ήπειρο, την ώρα που η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από τα κρούσματα, για να παραστεί στην αυριανή σύσκεψη  που θα πραγματοποιηθεί,  το πρωί, στις 9:30 π.μ. για τα υγειονομικά και την πανδημία του κορονοϊού.

Μάλιστα τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ διέρρευσαν την επιστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη , ως κάτι φυσιολογικό,  αναφέροντας ότι η σύσκεψη θα γίνει υπό τον πρωθυπουργό, καθώς αυτή ούτως ει άλλως  διεξάγεται 3 φορές την εβδομάδα. Συνεπώς, θα διεξαγόταν κανονικά το πρωί της Τετάρτης, άσχετα από τις ραγδαίες εξελίξεις στο «μέτωπο» της πανδημίας. Μάλιστα σε αυτή θα παραβρεθούν και η ηγεσία του υπουργείου Υγείας και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας. Επίσης να τονιστεί ότι στις 12:00 συνεδριάζει η επιτροπή των ειδικών.

Όλα δείχνουν οτι αύριο θα έχουμε νέες ανακοινώσεις που θα τροποποιήσουν ή και θα αλλάξουν κάποια από τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…