Προκλητικός ο Μπαλάσκας τάσσεται κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού αστυνομικών

Προκλητική η στάση του αποπεμφθέντα συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ, Στ. Μπαλάσκα, ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό των αστυνομικών την ώρα που η πανδημία καλπάζει

mpalaskas 1

Την ώρα που γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια για αύξηση του ποσοστού εμβολιασμού στη χώρα μας, σε μια περίοδο που το 4ο κύμα του κοροναϊού επελαύνει, την ώρα που πολλοί εργαζόμενοι έχουν «υποχρεωθεί» να εμβολιαστούν και μάλιστα όσοι δεν το έκαναν βγήκαν σε αναστολή, ο Σταύρος Μπαλάσκας σε μια ακόμη προκλητική δήλωση (στο πρόσφατο παρελθόν έδινε οδηγίες για το πως θα μπορούσε να γλιτώσει ένας δολοφόνος, ενώ είχε δώσει «συγχωροχάρτι» στους αστυνομικούς για την φονική καταδίωξη στο Πέραμα) είπε με κατηγορηματικό τρόπο πως η Ελληνική Αστυνομία είναι κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Μπαλάσκας είπε με στόμφο: «Στην Αστυνομία είμαστε υπέρ των εμβολίων, αλλά είμαστε κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού των αστυνομικών. Τελεία και παύλα» και συνέχισε: «Διότι αυτό έχει να κάνει με τη δημοκρατικότητα και με άλλα πράγματα. Δεν το θέλουμε, να το ακούνε όλοι οι αποδέκτες, δεν θέλουμε στην αστυνομία υποχρεωτικό εμβολιασμό».

«Ας το πάρουν σα μήνυμα όλοι οι αποδέκτες και είναι και επίσημη θέση του συνδικαλιστικού κινήματος της Ελληνικής Αστυνομίας… Ας αντιδράσουν όποιοι θέλουν και όσο θέλουν» εξήγησε ο ίδιος.

Για τον κ. Μπαλάσκα, οι αστυνομικοί είναι υπεράνω όλων… που μέχρι πρότινος  έδινε 

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…