Newsroom

Newsroom

Προκλητικός ο δικηγόρος του Ιερέα που βίασε την 17χρονη-«Έγιναν μόδα πλέον οι καταγγελίες βιασμού»

Προκλητικός εμφανίστηκε ο δικηγόρος του ιερέα,  για την υπόθεση βιασμού ανήλικης στα Πατήσια. Ο ίδιος τόνισε πως ο εντολέας του αρνείται τις όποιες κατηγορίες.  

5485876 1

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού ανήλικης από ιερέα στα Πατήσια. Μάλιστα οι δηλώσεις που προκαλούν το κοινό αίσθημα παραχώρησε  στο Mega ο δικηγόρος του ιερέα.

«Έγιναν μόδα πλέον οι καταγγελίες βιασμού»

«Για να υφίσταται βιασμός νομικά θα πρέπει να υπάρχουν δύο στοιχεία: την ιατροδικαστική εξέταση και εκτός από τη σωματική απειλή για την ακεραιότητά της θα πρέπει να έχει την απειλή της ζωής της να εξαναγαστεί να έρθει σε συνουσία με τον ιερέα. Δεν υπάρχει κανένα ντοκουμέντο, κανένα φωτογραφικό υλικό που να στοιχειοθετεί μία επαφή με τον ιερέα», είπε τονίζοντας πως δεν υπάρχουν ντοκουμέντα και αποδεικτικά μέσα για να αποδειχτεί το έγκλημα του βιασμού.», είπε αρχικά ο δικηγόρος του ιερέα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος μάλιστα είπε χαρακτηριστικά ότι οι καταγγελίες έχουν γίνει της… μόδας μετά την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου και όλες τις καταγγελίες που ακολούθησαν μετά από εκείνη.

«Έχουμε το εξής παράδοξο: Έχουμε μία καταγγελία και κανένα αποδεικτικό μέσο, κανένα μήνυμα. Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι της είχε στείλει σε φωτογραφία τα γεννητικά όργανα του. Γιατί δεν κράτησε αυτά τα στοιχεία να τα παραθέσει στον ανακριτή για να αποδείξει ότι ο ιερέας είναι ένα τέρας;  Ο ιερέας αρνείται τις κατηγορίες, γιατί δεν υπάρχουν αποδείξεις. Μήπως εάν δεν υπάρχουν οι αποδείξεις να μην κατηγορούμε και να μην καταδικάζουμε έναν άνθρωπο; Έγινε μόδα πλέον να καταγγέλλουμε βιασμούς! Όταν τα κορίτσια υφίστανται ψυχολογική πίεση θα πρέπει να τα καταγγέλουν αμέσως, όχι να περιμένουν τρία ή τέσσερα ή πέντε χρόνια», είπε.

 

 

«Φρίκη όσα βίωσε το κορίτσι» λέει η δικηγόρος της

 

‘Αμεσα απάντησε στην ίδια εκπομπή, η δικηγόρος της 17χρονης, για τις απαράδεκτες δηλώσεις του  συναδέλφου της

«Ως νομικός, ως επιστήμονας και ως γυναίκα με θλίβει να ακούγονται απόψεις ότι οι καταγγελίες βιασμού είναι μόδα. Δεν θα αναφερθώ στη δικογραφία, γιατί με μόνο μία λέξη μπορεί να χαρακτηριστεί όσα βίωσε το κορίτσι: Φρίκη», δήλωσε η Γιάννα Παναγοπούλου στην εκπομπή

 Η ανήλικη σοκάρει με τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες που έδωσε για τις ερωτικές πράξεις με τον ρασοφόρο
 

Χαρακτηριστικά αναφέρει μεταξύ άλλων η ανήλικη κοπέλα: «Η αλήθεια είναι ότι έκλαιγα σχεδόν κάθε μέρα από το φόβο μου. Δεν ήξερα τι να κάνω. Ήθελα κάτι να κάνω αλλά φοβόμουνα πάρα πολύ. Φοβόμουνα πάρα πολύ. Ήμουν διαλυμένη. Ένιωσα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν βίασε απλά το σώμα μου, αλλά βίασε την ψυχή μου».

 

«Είναι αθώος, όλα είναι ψέματα»

Η σύζυγος του ιερέα ισχυρίζεται ότι ο 37χρονος είναι αθώος και όσα καταγγέλλει η ανήλικη είναι ψέματα.

«Είναι αθώος. Δεν έχει κάνει τίποτα. Όλα αυτά που ισχυρίζεται είναι ψέματα και θα αποδειχτούν», είπε και πρόσθεσε πως η μήνυση εναντίον του έγινε επειδή είχαν θέμα μαζί τους, όταν η γυναίακ του ιερέα αναγκάστηκε να φύγει από τη δουλειά λόγω της εγκυμοσύνης της. Στη δουλειά, ισχυρίζεται η γυναίκα, την έβαλε η θεία της ανήλικης και θεωρεί πως με το να φύγει το πήραν ως προσβολή.

Η σύζυγος του ιερέα διαψεύδει ότι έμπαιναν κορίτσια μέσα στο σπίτι τους ή ότι ο σύζυγός της τα χρημάτιζε.

«Είναι αθώος και θα το λέω μέχρι τέλος. Το διάστημα που λέει το κορίτσι, από τον Δεκέμβριο του 2019 μέχρι τον Μάιο του 2020, τα κατηχητικά ήταν κλειστά», είπε.

 

 

 

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

papa mixalis sasmos

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

Μια «μεταγραφή» από την υποκριτική στην πολιτική που θα συζητηθεί έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΥΡΩ

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε το παρών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ το…