Newsroom

Newsroom

Προκλητικό δημοσίευμα από τη Fanatik στην ημέρα της Γενοκτονίας των Ποντίων μετά το τέλος του Ολυμπιακού με την Εφες

Η 19η Μαϊου έχει ανακηρυχθεί ως «Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων στο Μικρασιατικό Πόντο» και οι Τούρκοι την συνδύασαν με το μπάσκετ για να γράψουν για «διπλό γλέντι», αναφέρει σε δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της τουρκικής εφημερίδας Fanatik.

4974390

Προκαλεί δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της τουρκικής εφημερίδας Fanatik.

Μετά από τον ημιτελικό της Euroleague εκεί όπου η Εφές επικράτησε με 77-74 του Ολυμπιακού και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό έγραψε για «διπλό γλέντι για τους Τούρκους» την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.
 

«Η Αναντολού Εφές έπαιξε σήμερα στο Final 4 της EuroLeague, τη μέρα που όλη η Τουρκία γιορτάζει τη 19η Μαϊου ως Ημέρα Νεολαίας και Αθλητισμού. Ο εκπρόσωπός μας, Εργκίν Αταμάν κέρδισε τον Έλληνα γίγαντα Ολυμπιακό με 77-74 στον αγώνα που διεξήχθη στο Βελιγράδι.

Η Εφές πέρασε στον τελικό για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, δίνοντας στον τουρκικό λαό διπλό γλέντι στις 19 Μάη»!, αναφέρει το ρεπορτάζ.
 

 

 

fanatik

Η 19η Μαϊου έχει ανακηρυχθεί ως «Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων στο Μικρασιατικό Πόντο» και οι Τούρκοι την συνδύασαν με το μπάσκετ για να γράψουν για «διπλό γλέντι».