Προκλητική υποκρισία Μητσοτάκη

Στη διαγραφή του δημάρχου Άργους από τη ΝΔ για «απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλια» αναφέρεται ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο twitter, αναφέροντας: «δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας»

5af82b181dc524a9518b4567

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης γράφει στον λογαριασμό του στο twitter: «Ο κ. Καμπόσος διεγράφη για τα απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλιά του. Επαναλαμβάνω ότι δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας».

Πόση υποκρισία λοιπόν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος όψιμα αποφάσισε να διαγράψει το ακροδεξιό στέλεχός του κόμματός του; Ας διευκρινίσουμε πρώτα απ’ όλα κάτι: Ο δήμαρχος Άργους δεν εκδήλωσε σήμερα για πρώτη φορά τις απόψεις του. Ο ίδιος είχε προ ημερών επικροτήσει σχεδόν τον ξυλοδαρμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, μόνο που τότε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, όπως και κανένας άλλος από το κόμμα του, δεν είχε αντιδράσει.

Διαβάστε σχετικά: Μέλος Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ για Μπουτάρη: «Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών»

Έπρεπε ο Δημήτρης Καμπόσος να επανέλθει με ακόμη πιο ακραίες και αντισημιτικές δηλώσεις ώστε ο κ. Μητσοτάκης να τον διαγράψει. Μιλάμε βέβαια για τον ίδιο άνθρωπο που με ευκολία διαγράφει όσους ασκούν κριτική στον ακροδεξιό αντιπρόεδρό του, αλλά ανέχεται δίχως πρόβλημα όσα στελέχη του «ξυπνούν» τα ακροδεξιά αντανακλαστικά της κοινωνίας. 

Πρώτα απ’ όλα βέβαια ο κ. Μητσοτάκης ανέχεται τον ίδιο τον Άδωνη Γεωργιάδη, τον οποίο άλλωστε εκείνος έχρησε αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Σημειωτέον δε ότι δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα όταν ο Γεωργιάδης κάλυψε τον ακροδεξιό δήμαρχο Άργους μετά τις δηλώσεις του για τον ξυλοδαρμό του Γιάννη Μπουτάρη

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος δεν δέχεται δήθεν μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο είναι εκείνος που συνεχίζει την ακροδεξιά στροφή που ξεκίνησε ο Αντώνης Σαμαράς με τις μεταγραφές διαφόρων ακροδεξιών τύπου Γεωργιάδη, Βορίδη και Πλεύρη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι εμφανές ότι δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα με όσους μέσα στο κόμμα του ασπάζονται ακροδεξιές θέσεις. Ή, ακόμη κι αν έχει, τους ανέχεται προκειμένου να κερδίζει ψήφους από το «πηγάδι» της άκρας δεξιάς.

Ίσως πάντως η αντίδρασή του για τον Δημήτρη Καμπόσο να προέκυψε λόγω των χυδαίων σχολίων του τελευταίου για τους εβραίους. Εν όψει και της επίσκεψης του στο Ισραήλ την προσεχή Δευτέρα, είναι βέβαιο πως ο κ. Μητσοτάκης δεν θα ήθελε στο κόμμα του κάποιον ανοικτά αντισημίτη. Τελευταία άλλωστε μέχρι και ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν έχει εκφραστεί αρνητικά για τους εβραίους, εκδηλώνει για εκείνους μια πρωτοφανή αγάπη

Οργισμένη επιστολή των Αγγειοχειρουργών Ελλάδας κατά του Καλλιάνου – Ζητούν παρέμβαση Μητσοτάκη

6084787 2

Οργισμένη επιστολή των Αγγειοχειρουργών Ελλάδας κατά του Καλλιάνου – Ζητούν παρέμβαση Μητσοτάκη

«Με ανησυχία και απογοήτευση παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες να εξελίσσεται μία απίστευτη κατάσταση ανεπίτρεπτης επίθεσης…

Μάτι: Οργισμένες αντιδράσεις από συγγενείς των θυμάτων – Πέταξαν καρέκλα… «Τσίπα δεν έχετε;» (video)

6207733

Μάτι: Οργισμένες αντιδράσεις από συγγενείς των θυμάτων – Πέταξαν καρέκλα… «Τσίπα δεν έχετε;» (video)

Συγγενείς άρχισαν να πετούν καρέκλες και να απευθύνονται προς τους κατηγορούμενους

Μικρούτσικος: H παίκτρια του «TV Queen» που του θύμισε τον… Μητσοτάκη – «Έχετε τον ίδιο σύμβουλο;» (video)

Μικρούτσικος

Μικρούτσικος: H παίκτρια του «TV Queen» που του θύμισε τον… Μητσοτάκη – «Έχετε τον ίδιο σύμβουλο;» (video)

«Το ότι δεν τον έχεις παρακολουθήσει μπορεί να με κάνει να σε συμπαθήσω», είπε ο…