Προκλητική υποκρισία από τον Πύρρο Δήμα– Όταν ο Ιακωβίδης αποκάλυπτε ότι τους είχε πετάξει έξω

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης είχε αναφερθεί με διόλου κολακευτικά λόγια για τον Πύρρο Δήμα.

cover
NewsRoom 01/08/2021 | 11:48

Τον καταλαβαίνω τον Θοδωρή. Έχει δίκιο το παιδί. Συμφωνώ μαζί του». Με αυτές τις φράσεις ο Πύρρος Δήμας μίλησε για τον πρωταθλητή Θοδωρή Ιακωβίδη ο οποίος ξέσπασε για την παντελή απουσία στήριξης από την πολιτεία.

Ωστόσο ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας άρσης βαρών και πρώην πρόεδρός της φαίνεται ότι έχει επιλεκτική μνήμη και ξεχνάει τα δικά του πεπραγμένα. Πριν τρία χρόνια και συγκεκριμένα στις 23 Ιανουαρίου 2018, ο Θοδωρής Ιακωβίδης είχε αναφερθεί με διόλου κολακευτικά λόγια για τον Πύρρο Δήμα. Ήταν η περίοδος που είχε δώσει εντολή να γίνει έξωση από το προπονητήριο του Αγίου Κοσμά, ενώ είχε απομακρύνει μέσω email τον Βαλέριο Λεωνίδη από τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή.

«Μας πέταξαν έξω από τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, πραξικοπηματικά. Ευτυχώς, έχω τον σύλλογό μου, τον Παναθηναϊκό για να κάνω προπονήσεις. Όσα παιδιά είναι από επαρχία, θα αναγκαστούν να φύγουν γιατί δεν έχουν ούτε πού να μείνουν. Ξεκίνησα το άθλημα έχοντας τον κ. Δήμα ως ίνδαλμα. Πλήρης απομυθοποίηση. Άλλο στο “γυαλί” και άλλο στην πραγματικότητα. Μας “κρέμασε” και έβαλε για εθνικό προπονητή έναν άνθρωπο που είχε κατηγορήσει την ομάδα του για χρήση ουσιών, άσχετο εάν στη συνέχεια τα “μάζεψε”» είχε δηλώσει στην «Καθημερινή» ο Θοδωρής Ιακωβίδης και αναφερόμενος στην κατάσταση που υπήρχε στην Εθνική, πρόσθεσε: «Τι να σας πω; Ότι τρώγαμε στο συσσίτιο ενορίας στην Καλλιθέα; Ας είναι καλά ο πατήρ Σισώης, τίποτα άλλο».