Κεραμέως: Δεν ήμουν υπουργός την περίοδο της διαρροής των e-mails (video)

Με τρεις «καρατομήσεις», αλλά όχι και της αρμόδιας υπουργού, πάει να την «βγάλει λάδι» η κυβέρνηση για το σκάνδαλο με τη διαρροή προσωπικών δεδομένων χιλιάδων εκλογέων που κατέληξαν στο γραφείο της ευρωβουλευτή Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου

kerameos asimakopoulou 1020

Η Νίκη Κεραμέως αποφάσισε να εμφανιστεί και να τοποθετηθεί για το σκάνδαλο Ασημακοπούλου. Η υπουργός Εσωτερικών μιλώντας στον Ant1 εμφανίστηκε προκλητική, για το νέο σκάνδαλο που έσκασε στην αυλή του Μαξίμου, καθώς επιχείρησε να δείξει ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει την παραμικρή ευθύνη.

Στον Εισαγγελέα ο Γραμματέας του ΥΠ.ΕΣ και το στέλεχος της ΝΔ ως ύποπτοι για τη διαρροή των emails;

Ερωτηθείσα σχετικά με όσα τα προσάπτονται για ευθύνες για τη διαρροή είπε ότι, «δεν ήμουν υπουργός τότε, μιλάμε για μία συγκεκριμένη περίοδο κατά την οποία εγώ ήμουν υπουργός παιδείας και μετά υποψήφια στον βόρειο τομέα Αθηνών».

 

«Μιλάμε για μία περίοδο πολύ συγκεκριμένη που είχαμε υπηρεσιακή κυβέρνηση, ήμουν αρχικά υπουργός Παιδείας καν εν συνεχεία υποψήφια βουλευτής. Ποιες ευθύνες, τι ακριβώς να μου αποδοθεί; Κάπου και ο λαϊκισμός έχει ένα όριο» ανέφερε η Νίκη Κεραμέως.

 

Πρόκειται για έναν άκρως προκλητικό ισχυρισμό, καθώς οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές του σκανδάλου, σύμφωνα με το πόρισμα του υπουργείου Εσωτερικών, είναι κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Δηλαδή ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλης Σταυριανουδάκης και ο γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Θεοδωρόπουλος, αμφότεροι που καρατομήθηκαν. Για τον δεύτερο, η Νίκη Κεραμέως είπε ότι πλέον είναι εκτός της ΝΔ.

 

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

kke

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

«Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες, όσα πορίσματα κι αν εκδώσει για να καλύψει…