Προκλητική απάντηση θεοδωρικάκου στην χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ-«Να έρθει να ενημερωθεί»

Η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ προχώρησε σε μια αιχμηρή τοποθέτηση μέσω Facebook, αφήνοντας αιχμές κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη

θεοδωρικάκος

Δεκαεπτά μήνες μετά την δολοφονία του δημοσιογράφου δεν έχει υπάρξει καμία πρόοδος στις έρευνες του εντοπισμού των δραστών. Η χήρα του δολοφονημένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα Αλεξανδροπούλου – Καραϊβάζ με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ξεσπά και κατά του αρμόδιου Υπουργού Τάκη Θεοδωρικάκου, ο οποίος παρά τις συχνές οχλήσεις, αρνείται να ανταποκριθεί σε αίτημά της για συνάντηση και ενημέρωση και δεν το έπραξε ούτε μετά από εντολή του πρωθυπουργού. Υπογραμμίζει, ότι παραμένουν στο σκοτάδι σχετικά με τις έρευνες για την υπόθεση, προσθέτοντας ότι αυτή η κατάσταση δίνει άλλοθι σε όσους αφήνουν υπόνοιες για άλλου είδους διασυνδέσεις του δολοφονημένου δημοσιογράφου.

«Να έρθει να ενημερωθεί»

Μετά τς έντονες διαμαρτυρίες της συζύγου του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ για ελλιπή ενημέρωση και για επί μακρόν άρνηση του Τάκη Θεοδωρικάκου να τους συναντήσει, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξέδωσε προκλητική ανακοίνωση αναφέροντας ότι «η οικογένεια μπορείνα συναντήσει τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη όποια στιγμή επιθυμεί».

Και συνεχίζει, ρίχνοντας το μπαλάκι ότι δεν έχει ενημέρωση η κα, Αλεξανδροπούλου στους στους αρμόδιους αξιωματικούς: «Είναι αυτονόητο ότι η υπόθεση της διερεύνησης της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ θα συνεχιστεί μέχρι να βρεθούν οι ένοχοι και να αποδοθούν στη Δικαιοσύνη. Τη διαχείριση της υπόθεσης αυτής έχουν οι αρμόδιοι Αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, οι οποίοι οφείλουν να ενημερώνουν για τις εξελίξεις τη χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ».

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων