Προκλητική απάντηση Άδωνη σε αγρότες

Την ψυχραιμία του έχασε ο υπουργός επενδύσεων και ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης όταν οι αγρότες τευτλοπαραγωγοί κατά τη συνάντηση που είχανε μαζί του στο εργοστάσιο ζάχαρης Πλατέος Ημαθίας, την Παρασκευή 15/11 τον ρώτησαν τι θα γίνει με την παραγωγή του 2019, με ποια τιμή θα απορροφηθεί το προϊόν και από ποιον. 
 

NewsRoom 21/11/2019 | 20:41

Με εκνευρισμό απάντησε ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης σε τευτλοπαραγωγό που του παραπονέθηκε για την τιμή της σοδειάς του. Μετά από μια έντονη συζήτηση, κατέληξε παραπέμποντας στην... προηγούμενη κυβέρνηση. Συγκεκριμένα, όταν έφτασε η συζήτηση από τους αγρότες για  την τιμή που πέφτει στο τραπέζι θεωρώντας ότι δεν καλύπτονται  γιατί υπάρχει και ένα μεγάλο κόστος μεταφορικών,  ο Άδωνις Γεωργιάδης  με σαφή διάθεση ειρωνείας και ρεβανσιμού απευθύνεται στον αγρότη που μιλάει λέγοντάς του “άμα έχει καλύτερη (τιμή) δώστα αλλού αγόρι μου. Εσύ τα έσπειρες με τον Τσίπρα, όχι με μένα. Με τον Τσίπρα τα έκανες. Να πας στην Κουμουνδούρου“.

Γιατί είπαμε, η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι “όλων των Ελλήνων” αλλά άμα η συζήτηση δεν αφορά τα “φιλέτα” του Ελληνικού μάλλον είναι…βαρετή…