Προκλητική ανάρτηση της Τούνη για τους εργαζόμενους στην εστίαση εν μέσω καύσωνα

Στο στόχαστρο των social media, βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη έπειτα από δήλωσή της που προκάλεσε σάλο.

5177334

“Σοκαρισμένη” στην τοποθεσία Παξοί, η Ιωάννα Τούνη. Η influencer κάνει διακοπές στους Παξούς και με ένα story της κατάφερε να ξεσηκώσει θύελλα στο Twitter. Eξέφρασε την δυσαρέσκειά της που δεν βρήκε ανοιχτό εστιατόριο μεσημεριανή ώρα, ενώ σχολίασε δηκτικά: «Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει! Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί».

Δεν είναι σκλάβοι σε γαλέρες, κ. Τούνη, οι εργαζόμενοι στην εστίαση.

Ειδικότερα έγραψε: «Έχω πάθει σοκ εδώ! Όλα τα ταβερνάκια-εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα… Και είναι high season 1 Αυγούστου! Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει! Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί… Τσπ, από ότι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούν αυτή την ώρα και φάγαμε».

 
Σύμφωνα με σχόλιο χρήστη του Twitter οι Παξοί τα μεσημέρια είναι άδειοι. Oι τουρίστες πηγαίνουν με τα σκάφη μονοήμερες στους Αντίπαξους και γυρίζουν το απόγευμα στο νησί. Επομένως, τα εστιατόρια στους Παξούς ανοίγουν τα απογεύματα, ενώ δεν αποκλείεται αυτές τις μέρες λόγω του πρωτοφανούς καύσωνα, τα μαγαζιά να ανοίγουν πιο αργά για να προφυλαχθούν οι εργαζόμενοι. Κάτι το οποίο προφανώς είναι δύσκολο να αντιληφθεί η κ. Τούνη, γιατί ως influencer δεν είναι σε θέση να γνωρίζει το μόχθο που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι στην εστίαση, ειδικά σε τουριστικές περιοχές.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη προκάλεσε οργή με χρήστες του  twitter να της υπενθυμίζουν ότι λόγω καύσωνα είναι αδύνατο οι εργαζόμενοι να δουλεύουν τις μεσημεριανές ώρες. «Αντί να πει μπράβο στους ιδιοκτήτες που δεν έχουν σκλάβους τους εργαζόμενους στου 45 βαθμούς, ειρωνεύεται κιόλας», έγραψαν μεταξύ άλλων.

Δεν είναι η πρώτη φορά όπου οι δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη πυροδοτούν έντονα σχόλια, δεν ξεχνάμε εξάλλου την περιβόητη δήλωση για τον μισθό των 800 ευρώ…“Η οικονομία κλαίει. Έχω φίλους που έχουν εστίαση, εγώ έχω ρούχα, όλα πηγαίνουν κατά διαόλου. Τα 800 ευρώ είναι αστεία για τις επιχειρήσεις. Οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν”, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της και είχε προκαλέσει την δικαιολογημένη οργή του κόσμου.

 
Αφήστε λίγο το κινητό κ. Τούνη, μπείτε σε μια κουζίνα εν μέσω καύσωνα να εργαστείτε, να δείτε αν ο κόσμος “τεμπελιάζει”!

Η ανάρτησή της

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

Η απάντηση του συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρωθυπουργό