Προκλητική ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ για Κουκάκι

Με ανακοίνωσή της η νεολαία της ΝΔ επιχαίρει την αστυνομική βία, στέλνοντας μήνυμα «δε θα τους περάσει». 

NewsRoom 13/01/2020 | 14:57

Το δόγμα Νόμος και Τάξη των Μητσοτάκη - Χρυσοχοΐδη δε θα ήταν δυνατό να μην ενστερνίζεται και η νεολαία της ΝΔ. Με ανακοίνωσή της η ΟΝΝΕΔ ανεβάζει κι άλλο τους τόνους σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν το Σάββατο στο Κουκάκι. Η νεολαία του κυβερνητικού κόμματος είδε «δολοφονικές επιθέσεις προς τα όργανα της τάξης» αφήνοντας στην άκρη τα περιστατικά αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας και προχωρώντας σε γενικεύσεις περί «κοινών εγκληματιών», στέλνει μήνυμα νέας κατασταλτικής βαρβαρότητας αναφέροντας, «δε θα τους περάσει».

Φυσικά στην ανακοίνωση της κυβερνητικής νεολαίας δεν θα μπορούσε να γίνει αναφορά η για ακόμα μια φορά αναίτια επίθεση των ΜΑΤ σε διαδηλωτές, με υπέρμετρη βία και χυδαίες εκφράσεις. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ

Το αίτημα των πολιτών για ασφάλεια είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα της Κυβέρνησης η οποία δεσμεύτηκε να επιστρέψει τις γειτονιές στους κατοίκους τους.

Για μια ακόμα φορά γίναμε μάρτυρες δολοφονικών επιθέσεων προς τα όργανα της τάξης την ώρα του καθήκοντος. Οι άνθρωποι αυτοί διακινδύνευσαν τη ζωή τους απέναντι σε εγκληματίες που νομίζουν ότι η ανθρώπινη ζωή τους ανήκει ανάλογα με το αν ταιριάζει στην ιδεολογία τους και προσπαθούν να επαναφέρουν την εποχή που κάθε εβδομάδα έκαιγαν την Αθήνα για να «καταστρέψουν το κράτος». Είναι χρέος της Δικαιοσύνης να αντιμετωπίσει τους εγκληματίες αυτούς ασκώντας τις προσήκουσες ποινικές διώξεις και να τους οδηγήσει εκεί όπου ανήκουν, στη φυλακή.

Τους λέμε λοιπόν πως δεν θα τους περάσει. Πως η νομιμότητα δεν θα γίνει έρμαιο απέναντι σε κοινούς εγκληματίες και η οργανωμένη πολιτεία δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από δήθεν τρομοκράτες.