Πρόκληση Μαυρωτά: Για τον Ιακωβίδη φταίνε τα …Συριζοτρόλ

Μετά τον Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος έριξε τις ευθύνες για την οικονομική απαξίωση των Ελλήνων αθλητών, στις ομοσπονδίες, σειρά πήρε ο  Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού -και πρώην Ολυμπιονίκης- Γιώργος Μαυρωτάς σχετικά με το πικρό παράπονο που εξέφρασε, με λυγμούς, ο αρσιβαρίστας Θοδωρής Ιακωβίδης.

NewsRoom 01/08/2021 | 16:12

Σε προκλητική ανάρτηση προχώρησε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού -και πρώην Ολυμπιονίκης- Γιώργος Μαυρωτάς σχετικά με την αποχώρηση του  αρσιβαρίστα Θοδωρή Ιακωβίδη.

Η αρχική ανάρτηση του Μαυρωτά στο Twitter -μαζί με το βίντεο που έδειχνε τον Ιακωβίδη να κλαίει- έλεγε:

«Συγκινητικό αντίο από τον Θοδωρή Ιακωβίδη μετά από μια μεγάλη καριέρα στην άρση βαρών. Έδωσε τον καλύτερο εαυτό του με αντίξοες συνθήκες στην τελευταία του Ολυμπιακή παρουσία. Ευχαριστούμε Θοδωρή, μόνο περηφάνεια πρέπει να νιώθεις για αυτά που κατάφερες μέσα από τόσες δυσκολίες».

Και όταν χρήστες του Twitter επισήμαναν ότι ο Ιακωβίδης εγκαταλείπει τον αθλητισμό εξαιτίας της εγκατάλειψης από την Πολιτεία, ο Μαυρωτάς πέρασε σε «αντεπίθεση» με ντροπιαστική ανάρτηση, η οποία αναφερόταν σε παλαιότερο δημοσίευμα της Ναυτεμπορικής:

«Επειδή έπεσε σύρμα στα συριζοτρολ να μου την πέσουν για το θέμα των δηλώσεων Ιακωβίδη, ας διαβάσουν αυτό για να δουν ποιός έκανε μείωση 55% στην Άρσης Βαρών …ενώ αντίθετα το 2020 πήρε αύξηση 5.5%. Μην μιλάτε λοιπόν για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου».

Η τοποθέτηση του Μαυρωτά (που προέρχεται από το Ποτάμι) προκάλεσε θύελλα από άλλους χρήστες, που του επισήμαναν το αυτονόητο: η πολιτική κριτική δεν είναι τρολάρισμα και αναρτήσεις αυτού του ύφους δεν αρμόζουν σε κρατικό λειτουργό. Η λέξη «ντροπή» ήταν αυτή που συνόδευε τις περισσότερες αναρτήσεις.