Πρόκληση Γεωργιάδη: Δεν με ενδιαφέρει αν παρακολουθούσε τον αρχηγό του Στρατού! Καλώς τους παρακολουθούσε! (video)

Ωρυόμενος ο Άδωνης Γεωργιάδης φώναζε «καλά τους έκανε» για τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ

5788185

Σε τροχιά εκτός έλεγχου έχουν τεθεί οι εκπρόσωποι της ΝΔ, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα μετά την επίσημη επικύρωση των παρακολουθήσεων από την ΕΥΠ του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχουν εκπέσει στη χρήση απαράδεκτων επιχειρημάτων που περισσότερο μοιάζουν με ωμή παραδοχή της ενοχής της κυβέρνησης, παρά με προσπάθεια άμυνας.

Πρωτοπόρος σε αυτή την τακτική είναι ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνης Γεωργιάδης, ο οποίος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 προχώρησε σε μια ακόμη πρόκληση, υποστηρίζοντας ωρυόμενος ότι αν η ΕΥΠ παρακολούθησε έχοντας την υπογραφή της αρμόδιας εισαγγελέα, τότε «καλά τους παρακολουθούσε!», ενώ εξέφρασε και την πλήρη αδιαφορία του εάν συνέβαινε σε βάρος των αρχηγών των ενόπλων δυνάμεων.

Στις επίμονες ερωτήσεις των συνομιλητών του, επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, χωρίς ωστόσο να αλλάξει τη θέση του.

Το ύφος του Άδωνη Γεωργιάδη άλλωστε, είναι χαρακτηριστικό του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζουν την κατάσταση τα στελέχη της κυβέρνησης.

Το επίμαχο απόσπασμα μετά το 0.30 του βίντεο.

Προσπαθεί να «γεφυρώσει το χάσμα» ο Κυρανάκης στη ΝΔ: Πρότεινε τον Κώστα Καραμανλή ή Αντώνη Σαμαρά για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

κυρανάκης

Προσπαθεί να «γεφυρώσει το χάσμα» ο Κυρανάκης στη ΝΔ: Πρότεινε τον Κώστα Καραμανλή ή Αντώνη Σαμαρά για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Τους τριγμούς στη ΝΔ μετά τις ευρωεκλογές επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης,…