Πρόκληση Έρογλου: "Οι Ελληνοκύπριοι είναι η κατοχική δύναμη και όχι ο τουρκικός στρατός!"

«Οι Ελληνοκύπριοι είναι η κατοχική δύναμη στην Κύπρο και όχι το τουρκικός στρατός», δήλωσε προκλητικότατα ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Έρογλου…

eroglou 607 362 577 324

«Οι Ελληνοκύπριοι είναι η κατοχική δύναμη στην Κύπρο και όχι το τουρκικός στρατός», δήλωσε προκλητικότατα ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Έρογλου σε ομιλία του στην Αττάλεια της Τουρκίας, σε τελετή για την ολοκλήρωση των εργασιών σε λεωφόρο στην οποία δόθηκε το όνομά του.

«Κατά καιρούς χαρακτηρίζουν κατοχικό τον τουρκικό στρατό. Στην πραγματικότητα, αυτός που έχει καταλάβει την Κύπρο και αυτήν τη στιγμή είναι υπό την κατοχή του, είναι οι Ελληνοκύπριοι», ισχυρίστηκε ο κ. Έρογλου. Στο νησί, συνέχισε, επιθυμούν μία ομοσπονδιακή λύση, με ίσα δικαιώματα, που θα την αποτελούν δύο ίσες ιδρυτικές πολιτείες. Σύμφωνα με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, οι Ελληνοκύπριοι «λένε ψέματα» εδώ και 40 χρόνια, για την εξασφάλιση επιστροφής στην κατάσταση πριν το 1974.

«Δεν θα υπάρξει επιστροφή στην κατάσταση πριν το 1974. Θα συνεχιστεί η αποτελεσματική εγγύηση της Τουρκίας. Εάν μπορέσουμε να ιδρύσουμε ένα νέο κοινό κράτος, όλοι οι πολίτες, που πήραν “υπηκοότητα”, θα είναι πολίτες του κράτους εκείνου. Αυτές είναι οι δικές μας κόκκινες γραμμές», είπε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης.

Conference League:Τι ισχύει για όσους εργαζόμενους δεν καταφέρουν να προσέλθουν στην εργασία τους

ΑTHENS Conference League

Conference League:Τι ισχύει για όσους εργαζόμενους δεν καταφέρουν να προσέλθουν στην εργασία τους

Σε ποια περίπτωση οι εργαζόμενοι πληρώνονται αν δεν καταφέρουν να πάνε στη δουλειά τους εξαιτίας…