Newsroom

Newsroom

Πρόκληση Αυτιά κατά γιατρών: «Δε θα κρατάμε κλειστή την αγορά επειδή θέλετε να είστε αραχτοί»

Απάντησε στην εμπάθεια ο προσκεκλειμένος γιατρός της εκπομπής

3283760

Προκλητικός εναντίον του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας εμφανίστηκε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Γιώργος Αυτιάς, αφού στράφηκε ευθέως απέναντί τους όταν διαπίστωσε ότι ο καλεσμένος του Νικόλαος Καπραβέλος, διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη, δεν αποθέωσε την κυβερνητική απόφαση για το άνοιγμα της αγοράς.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής για το άνοιγμα της αγοράς, ο γιατρός είπε ότι «δεν πρέπει να ανοίξουμε. Είναι μεγάλο το ρίσκο, βλέπετε όλη η Ευρώπη κλείνει», με τον δημοσιογράφο να του απαντά:

«Δεν θα κρατάμε κλειστή την αγορά επειδή εσείς (γιατροί) θέλετε να είσαστε σίγουροι κι ωραίοι κι αραχτοί».

Καταλαβαίνοντας μάλλον τον σάλο που θα δημιουργούσε η δήλωση, ο Γιώργος Αυτιάς επιχείρησε να ανασκευάσει στη συνέχεια. «Αραχτοί εννοώ να μην έχετε αυτή την αγωνία, αυτό εννοώ», εξήγησε, χωρίς βεβαια να πείθει ιδιαίτερα. 

Ο Νικόλαος Καπραβέλος, ωστόσο, απάντησε στις μομφές και το εμπαθές σχόλιο του Γ. Αυτιά ως εξής:

«Είμαστε λογικοί άνθρωποι και βλέπουμε τις παρενέργειες της οικονομίας οι οποίες αποτιμώνται σε ευρώ. Όμως, κ. Αυτιά οι υγειονομικοί μετράνε θανάτους, οι θάνατοι δεν αποτιμώνται κύριοι» υπογράμμισε με νόημα ο Διευθυντής της ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…